1-0 blev desværre til 1-2 for Serie 2

image 1-2-nederlaget sved for SIF-målscorer Mads Dahl og kompagni. 1-0 ved pausen blev vekslet i dårlig valuta til 1-2 i anden halvleg. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
04. maj 2018 kl. 21:34
Serie 2-mandskabet hos herresenior førte 1-0 ved pausen i fredagens hjemmekamp mod Farsø/Ullits IK, men gæsterne slog til to gange efter pausen og gjorde det til slutcifrene 1-2 - læs mere her. Opdateret med videoindslag med SIF-anfører Michael Andersen og træner Uffe Agerbo Jensen.

Efter tre uafgjorte kampe i streg gik forhåbningerne på en kærkommen hjemmesejr, da Serie 2-mandskabet hos herresenior havde besøg af Farsø/Ullits IK fredag aften 4/5 - en SIF-sejr ville lune rigtig godt og skabe yderligere luft ned til Hadsund Boldklub i spillet om at undgå den enlige nedrykningsbillet, der skal deles ud i denne Serie 2-pulje.

Og SIF-mandskabet gik til pausen foran 1-0 på den hovedstødsscoring, forwarden Mads Dahl satte ind på en hjørnesparksbold fra Jimmi Thomsen i første halvdel af første halvleg, og selvom gæsterne også viste tænder i de første 45 minutter, havde hjemmeholdet tilpas med chancer til, at forspringet godt kunne have været større. Ved 1-0 kom eksempelvis Alexander Thorup frem til en stor mulighed for at score til 2-0, men forinden i første halvleg havde gæsterne forgæves appelleret for et straffespark, da Martin Thinggaard fik kantet deres hurtigste mand i angrebet.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Michael Toft Nielsen - Søren Bjerregaard Pedersen, Mike Hansen, Martin Thinggaard og Michael Andersen - Alexander Thorup, Jimmi Thomsen, Morten Kjær Juul oog Mike Long - Nikolaj Thorhauge Jacobsen - Mads Dahl.
  • Bænken denne gang: Jesper Gustavsen og Ardeshir Ebrahimi. Der var afbud fra Andreas Lahn Jakobsen.

1-0 ved pausen, og fra anden halvlegs start kom Jesper Gustavsen så på banen i stedet for Alexander Thorup. Der var i timerne op til kampstart indløbet afbud fra SIF-spilleren Andreas Lahn Jakobsen, og det betød, at der kun var 13 mand i spil i SIF-lejren til kampen.

SIF kom generelt til at stå for dybt i banen i de sidste 45 minutter. 4-4-1-1 blev vekslet til 4-1-4-1, og gæsterne kom på 1-1 inden det første kvarter var gået efter pausen. En Farsø-spiller fik tid og plads til at tæmme bolden midt i feltet for slutteligt at halvflugte bolden i mål.

Og gæsterne havde momentum nu, og var tæt på at komme på 1-2.

SIF skiftede Mike Long ud, ind kom Ardeshir Ebrahimi, og lidt senere måtte midtstopperen Mike Hansen (vist skulderproblemer, red.) lade sig udskifte - ind kom Alexander Thorup så igen. Det betød, at midterforsvaret nu bestod af Michael Andersen og Martin Thinggaard, mens Alexander Thorup bestred pladsen som venstre back og Ardeshir Ebrahimi pladsen som højre back.

Det var kraftigt ved at trække op til den fjerde pointdeling i streg for SIF-holdet, men fem minutter før tid førte Farsø/Ullits IK bolden op i deres venstre side, spillede bolden fladt på tværs, og en af gæsternes spillere havde let ved at sætte bolden i kassen til det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet for udeholdet.

I slutminutterne kom Mike Long ind igen - ud gik Nikolaj Thorhauge Jacobsen.

Med den sejr kom Farsø/Ullits IK - for en kamp færre - fire point foran SIF for hvem, missionen mere om mere ligner at holde Hadsund Boldklub under sig og dermed sikre pladsen i efterårets Serie 2.