1-1 kom i hus i det 87. minut for Serie 3

image Serie 3 fik 1-1 i hjemmekampen mod Gudumholm IF i femte spillerunde. SIF udlignede til 1-1 i det 87. minut.
Af Jørn Eriksen
29. april 2019 kl. 08:52
Serie 3, andetholdet hos herresenior, havde arbejdshandskerne på i søndagens hjemmekamp mod pulje-toerne fra Gudumholm IF, og tre minutter før tid fik Kasper Bøgh udlignet til slutcifrene 1-1 i et chancefattigt opgør - læs mere her...

Det blev aldrig nogen spillemæssig skønhedsåbenbaring, da Serie 3-mandskabet spillede 1-1 hjemme mod puljens aktuelle nr. to, Gudumholm IF, på bane 2 søndag 28. april i femte spillerunde, men SIF-mandskabet fik særdeles vigtigt det ene point ud af anstrengelserne med basis i en god arbejdsindsats.

Men det holdt hårdt i et opgør fattigt på åbne målchancer men med masser af nærkampe og dueller midt på banen.

SIF-udligningen til 1-1 kom nemlig først i det 87. minut, da Marcus Skovhus Pedersen brød gæsternes opspil og efterfølgende spillede bolden hen til Niclas Plougmann, der sendte Kasper Bøgh afsted i dybden, og her svigtede Bøgh ikke.

Gudumholm IF var kommet på 0-1 i det 58. minut på en "gave" fra SIF's side, og den mulighed undlod gæsterne ikke til at omsætte til en åbningsfuldtræffer i en kamp, hvor begge hold havde svært ved at gå gang i det sammenhængende spil på den sidste tredjedel af banen.

• SIF-startopstillingen, 4-1-3-1-1 eller 4-4-1-1 efter temperament: Joakim Nielsen - Sebastian Meyer Poulsen, Rasmus Carøe Eriksen, Mads Borup Steen og Andreas Pinstrup - Malthe Christiansen - Jens Janum Riis, Kenneth Møller og Selemani Kikwangazala - Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.
  • Bænken denne gang: Kasper Bøgh, Mike Long og Noah Overgaard Skouboe.

Alle 14 kom i aktion, og de første udskiftninger kom allerede knap midtvejs i første halvleg.

Lidt over midtvejs i anden halvleg indkasserede SIF-backen Andreas Pinstrup et gult kort, da han kom for sent og for voldsomt ind i en tackling af en modspiller på banens midte, men SIF kom helskindet gennem den undertalsperiode, og i slutfasen havde hjemmeholdet så endelig held - og dygtighed - til at få sat et målskabende angreb op.

- Vi havde faktisk endnu en god mulighed til allersidst, da Niclas Plougmann fik sendt et godt skud afsted, men bolden sad desværre lige på gæsternes keeper. Samlet var 1-1 nok ikke helt skævt. Vi arbejdede godt i kampen, og det var rart at få det ene point ind på kontoen, siger Søren Milde, Serie 3-træner i SIF-lejren.

- Jeg synes, vi stod godt defensivt, men vi skal blive bedre i det fremadrettede spil, og så skal vi blive bedre til at få sat spillet op på den sidste tredjedel af banen. Forsvarskæden skal i den sammenhæng også skubbe lidt hurtigere op på banen, når vi er i boldbesiddelse, fortsætter Søren Milde.

Han understreger også, at bane 2 fortsat er særdele ujævn og knoldet, hvilket heller ikke gør det lettere at få pasningsspillet til at sidde lige i skabet.

Kampens SIF-spiller blev "støvsugeren" på den defensive midtbane, Malthe Christiansen.

Serie 3 spiller igen allerede på torsdag 2. maj kl. 18.30 på udebane mod LKB/Gistrup.