17 minutters udsalg kostbart for Serie 3

image Selemani Kikwangazala spillede en fin kamp for Serie 3 i fredagens udekamp mod Gug, der vandt 5-1 efter 4-1 ved pausen. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
25. maj 2019 kl. 10:29
Serie 3-mandskabet havde en skidt periode fra det 18. til det 35. minut i fredagens udekamp mod et velspillende Gug-hold, der kom foran 3-0 på personlige fejl i den periode. Samlet 5-1 til Gug - de tre hold under SIF i tabellen tabte heldigvis også denne fredag aften. Læs mere her...

Det sagde KNÆK, da Serie 3-puljen deltes i to fredag aften. De fire nederst placerede hold tabte alle, så SIF - nok så vigtigt - fortsat har LKB/Gistrup, RKG Klarup og Dall Ferslev IF under sig i tabellen og stadig har gode udsigter til at forny billetten til forårets Serie 3.

Det sagde også KNÆK i Gug fredag aften, da Gug Boldklub scorede tre mål på 17 minutter fra det 18. til 35. minut og kom foran 3-0 mod SIF, og det var tre dyre personlige fejl, der sendte et stærkt og velspillende Gug-hold med blandt andet den tidligere SIF-spiller Mikkel Frimor Holm Jensen i startopstillingen på sejrskurs.

Forinden var SIF egentlig kommet ganske godt fra land i en 4-4-1-1-opstilling, hvor man var gået bort fra at spille med Malthe Christiansen som decideret 6'er i forhold til de seneste kampe. Ved 0-0 kom SIF faktisk frem til en såkaldt 100 procent-chance, men en af SIF's bedste i kampen, kantspilleren Selemani Kikwangazala, havde desværre ikke heldet med sig.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Joakim Nielsen - Sebastian Meyer Poulsen, Rasmus Carøe Eriksen, Mads Borup Steen og Michael Wædeled Andersen - Andreas Pinstrup, Malthe Christiansen, Kenneth Møller og Selemani Kikwangazala - Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.
  • Bænken denne gang: Ardeshir Ebrahimi, Mike Long og Jens Janum Riis.

Tre minutter før pausen kom Gug også foran 4-0, men SIF fik reduceret til 4-1 i første halvlegs sidste minut, da Jens Janum Riis, der kort forinden havde erstattet Andreas Pinstrup (han fik et trælår, red.) sendte bolden ind i pandebrasken af Marcus Skovhus Pedersen, der headede bolden i nettet.

4-1 til Gug ved pausen.

Fra anden halvlegs start blev Michael Wædeled Andersen rykket ind som midtstopper ved siden af Rasmus Carøe Eriksen, og Ardeshir Ebrahimi kom ind som venstre back - Mads Borup Steen fik et pusterum. Han kom senere ind igen på midtbanen.

Syv minutter efter pausen blev det 5-1 på et "kludemål".

Efter pausen fik Marcus Skovhus Pedersen også en friløber uden at få scoret.

- Vi spiller lige op med dem i anden halvleg, og stor ros til spillerne for at kæmpe videre. Vi mødte et Gug-hold, der var bedre end os på de fleste parametre, og så blev "udfaldet" på 17 minutter inden pausen afgørende. Gug mønstrede et virkelig stærkt hold, og de bør kunne spille med om oprykningen, hvis det er med den her besætning, siger Søren Milde, Serie 3-træner i SIF.

Serie 3-puljen knækkede over fredag aften med en Top 4 i udbrud om oprykningen. I SIF-lejren kunne man trods alt glæde sig over, at forspringet på fem point ned til LKB/Gistrup blev bevaret, idet LKB/Gistrup, RKG Klarup og Dall/Ferslev IF også alle tabte.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

- Nok så vigtigt for os. Vi er inde i en udviklingsfase af et ungt og talentfuldt hold, og for os vil det være vigtigt, at vi også spiller i Serie 3 til efteråret. Der er stort potentiale i holdet, men de unge spillere betaler stadig en del lærepenge, understreger Søren Milde.

Hos SIF blev kantspilleren Selemani Kikwangazala, der sluttede af som 10'er (hængende angriber, red.), kåret til kampens SIF-spiller. Han arbejdede virkelig godt og manglede blot at score et mål eller to for at krone værket.

Serie 3 har to kampe på menuen i den kommende uge - en udekamp tirsdag mod Vaarst/Fjellerad Boldklub og søndag en hjemmekamp mod Svenstrup-Godthåb IF.