Bittert pointtab for Serie 3 i overtiden

image Andreas Lahn Jakobsen scorede begge mål i Serie 3-holdets 2-2-kamp hjemme mod Aalborg Freja.
Af Jørn Eriksen
02. september 2017 kl. 21:09
Serie 3, andetholdet hos herresenior, førte 2-0 efter pausen hjemme mod Aalborg Freja lørdag 2/9 i et opgør mellem puljens nr. to og tre, men gæsterne fik udlignet til 2-2 dybt inde i fem-seks minutters tillægstid - læs mere her...

SIF-mandskabet kan - efter efterårets fem første kampe - fortsat glæde sig over at være ubesejret i rollen som nyoprykker, men 2-2 hjemme mod puljens aktuelle treer, Aalborg Freja, føltes unægteligt som et nederlag.

Gæsterne fik nemlig først udlignet til 2-2 dybt inde i de fem-seks minutter, dommeren på en eller anden måde havde fået regnet sig frem til, skulle lægges til de ordinære 90 minutter.
En bold ude fra gæsternes venstre side strøg over en hårtop inde foran SIF-målet, dumpede ned og ramte en SIF-fod, hvorefter Aalborg Freja, der havde fyldt feltet pænt op med spillere i jagten på en sidste-sekunds-udligning, fik sendt den i nettet til 2-2.

SIF nåede kun lige at give bolden op, hvorefter dommeren fløjtede kampen af.
Et bittert pointtab i kampen mellem puljens toer og treer - puljen føres af Sønderup/Suldrup IK Frem, der har maksimumpoint 15 efter de fem første kampe, mens SIF har 11 point og Aalborg Freja 8 point, begge for fem kampe.

SIF kom på 1-0 kort før pausen, da Jimmi Thomsen fik sendt Andreas Lahn Jakobsen fri i dybden. Han slap alene igennem og fik sendt bolden i nettet til 1-0. Forinden havde SIF haft to-tre pæne muligheder, der godt kunne have kastet en tidligere scoring af sig, men heldet var i disse tilfælde hverken med Carsten Frederiksen eller Jesper Gustavsen.

SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Mikkel Blad Krogh - Søren Bjerregaard, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Jimmi Thomsen - Andreas Lahn Jakobsen, Jesper Gustavsen, Mathias Rasmussen og Mike Long - Carsten Frederiksen.
Bænken denne gang: Kasper Ronge Mikkelsen, Nikolaj Bøgh og Sebastian Meyer Poulsen (U 19).

Alle 14 kom i aktion. Sebastian Meyer erstattede en sygdomsramt Joakim Nielsen.

Efter pausen var det igen Andreas Lahn Jakobsen, der slog til som målscorer. Han gled godt igennem og scorede sikkert, og det lignede en afgørelse på kampen.
Gæsterne fik reduceret til 2-1 med 12-15 minutter igen, da SIF ikke fik ekspederet bolden væk tæt inde under mål i tide. Seks minutter før tid var der gule kort til en Freja-angriber og indskiftede Kasper Ronge Mikkelsen, men alt tydede på, at SIF ville holde stand og køre 2-1-sejren hjem.

Der blev på noget finurlig vis lagt 5-6 minutter til ordinær spilletid, og så gik det altså galt kort før slutfløjtet for SIF-mandskabet, der dog kan se tilbage på tre sejre og to uafgjorte i efterårets fem første kampe efter oprykningen fra Serie 4 før sommerferien.