Bøghs bravournummer og JS nu nr. tre

image Kasper Bøgh (t.h.) blev matchvinder med to scoringer i 2-0-sejren over BI. T.v. JS-cheftræner Kim Nielsen.
Af Jørn Eriksen
01. oktober 2017 kl. 21:16
Kasper Bøgh scorede i rollen som indhopper begge mål, da JS-mandskabet slog Brønderslev IF (BI) 2-0 hjemme i Støvring søndag 1/10, og med den sejr avancerede SIF-mandskabet til tredjepladsen i puljen, hvor Top 4 i den sidste ende sikrer sig billetter til forårets Jyllandsserie 1 - læs mere her...

Han scorede to mål for andetholdet i Serie 3 i sidste weekend i en 5-1-sejr over Aars IK (2) efter et afbud til førsteholdet i Jyllandsserien, og Kasper Bøgh indledte også JS-hjemmekampen mod Brønderslev IF (BI) søndag 1/10 på bænken, men Bøgh bombede løs igen, da han kom på banen i de sidste 45 minutter.

Kasper Bøgh satte begge fuldtræfferne ind i 2-0-sejren over BI i henholdsvis det 60. og 71. minut på assists fra henholdsvis en i øvrigt forrygende spillende Thomas Nielsen og Nikolaj Thorhauge Jakobsen, og samme Bøgh var faktisk tæt på et hattrick i det sidste kvarter, hvor SIF spillede sig frem til chancer, der kunne have sikret en endnu større sejr - han måtte imidlertid se sit hovedstødsforsøg ramme den ene stolpe. Slutfasen - de sidste 10-12 minutter - bød på en tre-fire flot opsatte SIF-angreb med trekløveret Mads Harbo, Thomas Nielsen og Kasper Bøgh som førstevioliner i offensiven, men heldet var med gæsterne, og SIF var samlet tættere på både 3-0 og 4-0 end gæsterne på en reducering.

SIF-startopstillingen 4-4-2 mod BI: Mikkel Blad Krogh - Christoffer Olesen, Lasse Pilgaard, Lars-Bo Hansen og Rasmus Hasselriis - Thomas Nielsen, Zacharias Krunderup, Andreas Tarp og Nikolaj Thorhauge Jakobsen - Mads Harbo og Nicolaj Hvilsom.
Bænken denne gang: Kasper Bøgh, Stefan Pilgaard og Anders Nielsen - kun sidstnævnte kom ikke i aktion.

Første halvleg var en chancefattig armlægning mellem to hold, der begge voldsomt havde behov for en sejr - SIF for at forbedre mulighederne for en slutplacering i Top 4 og BI for at undgå nedrykning. Gæsterne måtte allerede efter 10 minutter skifte en spiller ud p.g.a en hovedskade, og to minutter før pausen indkasserede de et gult kort.

Fra anden halvlegs start kom Kasper Bøgh ind i stedet for Nicolaj Hvilsom, der fortsat plages ef en mindre skade, og Bøgh kvitterede med 45 forrygende minutter på banen kronet med to flotte scoringer.
1-0-scoringen kom i det 60. minut, men ni minutter senere fik Lars-Bo Hansen et gult kort efter at have stødt sammen med en modspiller lige uden for SIF-feltet, men frygten for, at BI nu ville udligne blev hurtigt fjernet. To minutter efter, Lars-Bo Hansen havde set gult, scorede Kasper Bøgh til 2-0 via den ene stolpe på oplæg fra Nikolaj Thorhauge Jakobsen.

I det 62. minut var Stefan Pilgaard kommet på banen i stedet for den spillende JS-assistenttræner Rasmus Hasselriis. Det betød, at Stefan Pilgaard blev ny højreback, mens Christoffer Olesen tog pladsen som venstre back kampen ud.

En rigtig vigtig sejr for JS-mandskabet, der kom op på tredjepladsen med 15 point for ni kampe - to flere end Gug Boldklub på fjerdepladsen og tre flere end Aalborg Freja på femtepladsen (Freja har dog kun spillet otte kampe, red.). Næste opgave for SIF er en udekamp mod Gug Boldklub, altså en direkte duel om en plads i Top 4.