Første sejr til JS-kvinderne i hus

image 2-0-sejren ude over Aalborg Freja var en lettelse for JS-kvinderne, der spiller igen tirsdag aften hjemme mod SUB 09. Foto: Jan "Krølle" Nielsen
Af Jørn Eriksen
03. september 2018 kl. 09:44
Førsteholdet hos damesenior, Jyllandsserien, hentede søndag 2/9 efterårets første sejr i tredje forsøg takket være en 2-0-sejr på udebane over Aalborg Freja. Andetholdet i Serie 2 fik til gengæld en lussing i topopgøret på udebane mod Gug Boldklub - læs mere her...

JS-kvindernes 2-0-sejr søndag 2/9 på udebane mod Aalborg Freja blev først cementeret i kampens overtid, da Kathrine Frey sendte Lisa Christensen afsted på en dyb stikning, og sidstnævnte straffede dermed, at hjemmeholdet satsede hele butikken i jagten på en udligning.

Og den tiltrængte sejr til JS-kvinderne betød samtidig, at holdet avancerede til femtepladsen nu med Tornby IF, Aalborg Chang og Aalborg Freja under sig i tabellen (både Chang og Freja har dog spillet en kamp færre end SIF, red.), og tirsdag aften 4/9 får SIF-holdet besøg af SUB 09, der indtager den aktuelle fjerdeplads i puljen.

- Spillerne leverede en rigtig god indsats med fin attitude, og den sejr lunede, siger Jan "Krølle" Nielsen.

- Vi viste fint spil i første halvleg, der dog kun bød på få store målchancer, men vi gik til pausen foran 1-0 på en scoring af Nicole Netopil, der løb bolden op og satte den i kassen. Aalborg Freja satte pres på os efter pausen, og i det 62. minut havde de et drøn på overliggeren, hvor heldet virkelig var med os. Det var dejligt at se Lisa Christensen score til 2-0 i SIF-favør i tillægstiden, og samtidig gav holdet Nicoline Jespersen (foto herunder, red.) en fin fødselsdagsgave med de tre point og sejren. Hun fyldte 18 år på kampdagen, forklarer Jan "Krølle" Nielsen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Kita Kjærup Lund, Katja Quist Kristensen og Alberte Kollerup - Sigrid Poulsen og Julie Blicher - Kathrine Frey, Lisa Christensen og Nicoline Jespersen - Nicole Netopil og Nikoline Bach Andersen.
  • Bænken denne gang: Lisa Mikkelsen og Signe Rytter Lund.

Alle 13 spillere kom i aktion.

Hos SIF løb Alberte Kollerup - med 10 stemmer - suverænt med titlen som kampens SIF-spiller.

SIF-andetholdet i Serie 2 spillede topkamp søndag ude mod Gug Boldklub, og begge hold gik ind til kampen med to sejre som solid ballast.

Her samler SIF-træner Lene Mumgård op på den kamp:

• Serie 2, kvinder:
  • GUG -SIF 8-0

Der var søndag kl. 13.00 lagt op til topkamp. GUG samt SIF havde to sejre med i bagagen. Lad os sige med det samme - det blev desværre ikke vores dag.

GUG havde til gengæld en ualmindelig god dag, og vi må sige, at de i store dele af kampen spiller os ud af banen. Deres angriber var brandvarm og scorede en håndfuld mål. I små bidder af kampen viste vi flot spil. Men vi må også erkende, at det fysisk meget hårde spil, Gug diskede op med, ikke lige passede til vores spil. Pigerne kæmpede bravt i varmen - og tonen var stadig god mellem pigerne - skønt at være vidne til.

Vi er klar igen på udebane mod Hornum IF søndag kl. 13.00.