Fornem pointerobring af Serie 4

image Serie 4 spillede 1-1 på udebane mod puljens aktuelle toer, Løgstør IF, torsdag aften 7/9 - trods massiv udskiftning i SIF-truppen p.g.a et sammenpresset kampprogram. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
08. september 2017 kl. 12:14
Trods massiv udskiftning i truppen i den tredje kamp på blot fem dage erobrede Serie 4, tredjeholdet hos herresenior, point igen, da det gjaldt puljens akuelle toer, Løgstør IF, torsdag aften 7/9 i en udsat kamp fra tidligere på efteråret. Serie 4 spiller igen lørdag på udebane mod Sønderup/Suldrup IK Frem - læs mere her...

Tredjeholdet hos herresenior, Serie 4, hentede for tredje kamp i streg point torsdag aften 7/9 på udebane mod Løgstør IF, der ikke har tabt endnu og indtager andenpladsen med ni point for de fem første kampe i dette fodboldefterår.
1-1 blev slutcifrene i et opgør, som SIF-træner Kim Lyngberg kunne være stolt af indsatsen - og samtidig ærgerlig over, at det ikke blev til tre point.

- Vi spillede en rigtig flot kamp med stor taktisk disciplin. Vi vægtede omstillinger i 4-1-4-1-opstilling højt i og med, at vi havde stor udskiftning i truppen siden 1-1-kampen hjemme mod Øster Hornum IF dagen forinden, og selvom Løgstør IF havde bolden mest, så spillede de sig ikke frem til ret mange åbne chancer. Skulle kampen have haft en vinder, burde det have været os. Vi havde flere store chancer undervejs i kampen, men jeg kan kun rose spillerne for en mandfolke-indsats, siger Kim Lyngberg.

Den vante assistenttræner, Brian Bloch, spillede således 90 minutter som midtstopper, og Mathias Tille Kristensen var også i aktion i 80 af de 90 minutter - han indkasserede et af fire gule kort, dommeren præsterede SIF-mandskabet for undervejs.

SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Anders Jensen - Mathias Tille Kristensen, Tobias Carøe Eriksen, Brian Bloch og Kasper Moes (U 19) - Stefan Berg - Andreas Pinstrup (U 19), Tommy Thrysøe, Morten Juul og David Guldborg - Patrick Öster.
Bænken denne gang: Christian Rytter, Kim Lyngberg og René Christensen - do sidstnævnte kom ikke i aktion.

Der var i løbet af kampen også gule kort til SIF-spillerne Patrick Öster, Tobias Carøe Eriksen og Andreas Pinstrup. SIF spillede derfor i nogle perioder af fem-seks minutter 9 mod 11. Der var også tre gule kort til Løgstør IF i kampen.

David Guldborg måtte allerede midtvejs i første halvleg lade sig udskifte p.g.a en mindre skade, ind kom Christian Rytter, der fik cirka 65 minutter på banen. Det betød, at Tobias Carøe Eriksen blev rykket højere op på banen, så Rytter kunne danne midtstopper-par med Brian Bloch.

Rytters vante trænermakker på Serie 6-holdet, Mathias Tille Kristensen, kom også på måltavlen, da han midt første halvleg bragte SIF foran 1-0 på et hovedstød i kølvandet på et hjørnespark.
Løgstør IF's udligning kom cirka 10 minutter før tid på en uhedlig tilfældighed. En bold sejlede ind i feltet, hvor SIF-målmand Anders Jensen mod forventning ikke fik fat i den. Tobias Carøe Eriksen ville sparke den ud af kommunen, men bolden ramte en modspiller og røg retur og videre ind i kassen bag Anders Jensen i SIF-målet.

- Det var surt, men jeg kunne udelukkende rose spillerne for en fornem arbejdsindsats mod en stærk modstander, og vi havde faktisk fortjent at vinde kampen, siger Kim Lyngberg.

Opgøret fik et endnu mere ærgeligt efterspil for Tobias Carøe Eriksen, der i klubhuset med retning mod SIF-omklædningsrummet snakkede med en medspiller om dommerpræstationen i kampen - godt nok i lidet diplomatiske vendinger og blandt SIF-spillere i frustreret tilstand. Men ytringerne var ikke henvendt til dommeren, udelukkende medspilleren. Døren ind til dommerens omklædningsrum stod åben, og dommeren reagerede ved at hidkalde Tobias Carøe Eriksen, der blev præsenteret for et rødt kort.

Serie 4 spiller igen i morgen lørdag 9/9 kl. 15.00 på udebane mod Sønderup/Suldrup IK Frem, og følgende trup er udtaget til den opgave: Anders Jensen, Søren Løvschall Salk, Patrick Marquartsen, Mark Bloch Jensen, Kasper Møller Moes (U 19), Tommy Thrysøe Madsen, Rasmus Borup Brendborg (U 19), Christian Grønhøj, Mike Grøn, Patrick Öster, David Guldborg, Frederik Lykke, Sebastian Meyer Poulsen (U 19) og Simon Kibsgaard.