God moral af JS at forvandle 0-3 til 2-3

image Mads Harbo reducerede til 2-3 på et straffespark efter, at gæsterne fra Nørresundby FB havde ført med tre mål.
Af Jørn Eriksen
02. september 2017 kl. 20:31
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien, indkasserede efterårets første nederlag, da det gjaldt topkampen hjemme mod Nørresundby FB lørdag 2/9. Gæsterne gjorde det til 0-3 efter pausen, men SIF viste god moral ved at reducere to gange til slutcifrene 2-3 - læs mere her..

Det lignede en definitiv afgørelse, da Nørresundby FB gjorde det til 0-3 kort ind i anden halvleg i topkampen mod Støvring IF i Jyllandsserien lørdag eftermiddag 2/9 på Støvring Stadion, men hjemmeholdet fortjener ros og anerkendelse for at vise rigtig god moral i de sidste 45 minutter, hvor der også var mere energi og tænding på hos hjemmeholdets spillere end før pausen.

SIF-mandskabet fik nemlig reduceret to gange - i begge tilfælde med Mads Harbo i målscorerens rolle. Scoringen til 2-3 blev sikkert sat ind på et straffespark cirka midtvejs i anden halvleg, og det, der umiddelbart lignede en stensikker Nørresundby FB-sejr, blev pludselig til en betydeligt mere spændingsfyldt affære.

I slutsekunderne kom Nicolaj Hvilsom frem til det, der lignede den chance, der skulle til. Han kom højest i en duel ved nærmeste stolpe på et indlæg fra højre side, men han fik ikke ramt bolden ordentligt med pandebrasken, og bolden gik et pænt stykke over og forbi gæsternes mål.

I slutfasen havde SIF sendt midtstopperen Lars-Bo Hansen frem i forreste geled i jagten på en udligning til 3-3. Det betød så, at Zacharias Krunderup gled ned som midtstopper i den fase af kampen.

SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Michael Nielsen - Nicolaj Hvilsom, Lasse Pilgaard, Lars-Bo Hansen og Christoffer Olesen - Thomas Nielsen, Nicklas Aagaard, Zacharias Krunderup og Nicolaj Thorhauge - Mads Harbo - Kasper Bøgh.
Bænken denne gang: Andreas Tarp, Alexander Thorup og Mads Dahl.

Nørresundby FB kom hurtigt foran, og det blev 0-2 i en fase, hvor man ellers følte, at hjemmeholdet havde fået bedre fat.
Fra anden halvlegs start erstattede Andreas Tarp og Alexander Thorup henholdsvis Nicklas Aagaard og Nicolaj Hvilsom. I slutfasen blev der rokeret lidt rundt igen, så både Niclaj Hvilsom og Mads Dahl var i de sidste minutter, hvor en udligning til 3-3 blev jagtet.

Det var SIF-mandskabets første nederlag efter fem kampe, og SIF-mandskabet indtager tredjepladsen efter Aalborg Freja og Nørresundby FB. SIF har otte point for fem kampe, Freja har 10 point for fire kampe og Nørresundby FB 13 point for fem kampe.

Næste opgave for SIF-holdet er en hjemmekamp mod Aalborg Freja, og den spilles i Støvring lørdag 9/9 kl. 14.00.