Hvilsom: Et forår over forventning

image Morten Juul (t.v.) satte en af sine relativt sjældne scoringer ind i JS2-sejren på 4-1 over RKG Klarup i sidste spillerunde. Fotos: Hanne Andersen
Af Nicolaj Hvilsom
19. juni 2017 kl. 23:37
Nicolaj Hvilsom, anfører for førsteholdet i Jyllandsserien 2, samler her op på 4-1-sejren over RKG Klarup i sidste spillerunde og skuer frem mod efterårets kampe i Jyllandsserien. Med den sejr sluttede SIF-førsteholdet på andenpladsen i JS2-puljen - læs mere her...

Første halvleg:
Kampen startede som en rodet affære.
I de første 30 minutter lignede vi ikke nogle, der ville det på det niveau, RKG Klarup ville, men i det sidste kvarter af første halvleg begyndte vi at være en del af kampen igen.
Efter 15 minutters spil udgik Lasse Pilgaard med et vrid i ankelen (skadens omfang er fortsat uvis), og vi rokerede lidt om, så jeg selv flyttede ind som midtstopper, og Christoffer Olesen gik ind på pladsen som højre back.
Efter 25 minutter scorede RKG Klarup til 0-1. Dette startede åbenbart lidt vilje i Støvring-spillerne, og 10 minutter før pausen førte det til en scoring af Thomas Nielsen på forarbejde af Mathias Kielgast.

1-1 ved pausen.

Anden halvleg:
Det blev en lidt anden halvleg i de sidste 45 minutter, og efter scoringen til 2-1 af Mads Harbo i det 60. minut virkede RKG Klarup som et hold, der ikke troede på det længere i den her kamp. Men SIF var ikke færdige endnu.
En indskiftet Morten Juul, der havde overbevist træner Kim Nielsen om, at han var kantspiller, kom på banen i stedet for Henrik Bach, og Morten Juul puttede bolden i nettet til 3-1.
Der gik dog ikke længe før, Henrik Bach skulle på banen igen. Nu som anfører, da undertegnede skulle fra banen p.g.a en blodtud. Morten Juul skulle nu bevise sig som højre back. Henrik Bach sluttede sæsonen af med en scoring til 4-1.

Stærkt i billedet i 4-1-sejren til JS2-mandskabet, der cementerede andenpladsen i puljen med denne sejr i sidste spillerunde, stod U 19-spilleren Zacharias Krunderup (foto herover) og Mathias Kielgast, der begge arbejdede sig til succes.