JS-kvinderne nu på andenpladsen

image Sigrid Poulsen - her i aktion i tirsdagens hjemmekamp mod Holtet IF - blev kampens SIF-spiller i søndagens returopgør i Holtet, hvor SIF vandt 3-1 efter en ny stærk præstation. Arkivfoto: Julie Blicher/JS-damer
Af Jørn Eriksen
23. september 2018 kl. 20:03
Førsteholdet hos damesenior, Jyllandsserien, slog søndag 23/9 Holtet IF for anden gang på blot fem dage. I tirsdags blev det 2-0 i Støvring, og søndag 23/9 vandt SIF-holdet 3-1 i Holtet. Med den sejr erobrede SIF-mandskabet andenpladsen i puljen fra netop Holtet IF - læs mere her...

Det var en bomstærk præstation i første halvleg, der grundlagde søndagens sejr til JS-kvinderne i "returkampen" mod Holtet IF.

SIF-mandskabet bragte sig nemlig foran 3-0 i de første 45 minutter.

Midtbanespilleren Kathrine Frey (foto herover, red.) scorede til 0-1 efter ni minutters spil i kølvandet på noget klumpspil foran Holtet-målet, og 12 minutter senere kom backen Alberte Kollerup Jensen (foto herunder. red.) på måltavlen, da hun bragede et langskud mod mål. Hjemmeholdets keeper tabte bolden ind over målstregen.

To minutter før pausen satte midtbanespilleren Katja Uhrenholt (foto herunder, red.) trumf på med et herligt langskud, som Holtet-keeperen absolut intet kunne gøre noget ved. Så var stillingen 0-3.

• SIF-startopstillingen, 4-4-2: Camilla Hvilsom - Lisa Mikkelsen, Sigrid Poulsen, Katja Quist Kristensen og Alberte Kollerup Jensen - Nicole Netopil, Katrhine Frey, Kajta Uhrenholt og Nicoline Jespersen - Pia Kjær og Lisa Christensen.
  • Bænken denne gang: Monica Outzen (stødte til truppen efter arbejde, red.).

- Vi aftale egentlig, vi skulle holde fast i det gode spil i anden halvleg, men vi forfaldt i for store perioder til at sparke - frem for at spille - fodbold. Vi havde dog chancer til at komme foran med fire mål, men i stedet blev det 3-1 cirka midtvejs i anden halvleg. Herefter havde vi blandt andet et skud på stolpen og flere muligheder for at score en gang eller to mere i kampen, men det blev ved 1-3. Med cirka 20 minutter igen sadlede vi om fra 4-4-2 til 4-5-1, siger SIF-cheftræner Jan "Krølle" Nielsen.

JS-kvinderne lagde i dette fodboldefterår ud med at tabe 1-8 til det suveræne tophold AaB i premieren, men siden er det blevet til fire sejre, to uafgjorte og blot et nederlag i de efterfølgende syv kampe, og med de to seneste sejr over Holtet IF er SIF nu rykket op på andenpladsen i puljen - den andenplads, Holtet IF ellers længe havde siddet på.

Stillingen og aktuelle kampe i JS-puljen:

- Vi får besøg af AaB på lørdag hjemme i Støvring. De har maksimumpoint 24 for otte kampe og en samlet målscore på 56-3, så det siger sig selv, vi skal have fundet arbejdshandskerne frem til den opgave. Det har været en fornøjelse at arbejde med spillerne de seneste uger, og vi ser frem til kampen mod AaB, slutter Jan "Krølle" Nielsen.

Midtstopperen Sigrid Poulsen (foto herover, red) blev kampens SIF-spiller i 3-1-sejren søndag over Holtet IF. Hun fik fem stemmer i den efterfølgende fidusafstemning. Der var kun 12 spillere med i SIF-truppen til Holtet denne søndag p.g.a skader og afbud, men de 12 spillere, der var i aktion, gjorde det alle til topkarakterer.