JS-kvinderne tog point fra topholdet

image JS-kvinderne er - med 0-0 ude mod VB - ubesejret i de seneste seks kampe, stærkt gået. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
11. maj 2018 kl. 11:27
Jyllandsserie-kvinderne tog Kristi himmelfartsdag som det første hold i dette fodboldforår point fra topholdet Vejgaard Boldspilklub (VB), da det blev til 0-0 på Soffy Road i Vejgaard, og SIF-mandskabet er nu ubesejret i de seneste seks kampe i streg - læs mere her...

Det var to formstærke mandskaber, der bragede sammen i et topopgør mellem puljens nr. et og tre, da JS-kvinderne mødte Vejgaard Boldspilklub (VB) på udebane Kristi himmelfartsdag, og det blev da også en tæt kinddans mellem to kompetente hold.

VB-tropperne gik ind til kampen med seks sejre i seks kampe som solid ballast, mens SIF-mandskabet havde vundet fire af de seneste fem kampe kombineret med en enkelt uafgjort i den flotte serie, og SIF bød virkelig topholdet op til dans i en pulje, hvor kun puljevinderen rykker op i efterårets Kvindeserie Vest, mens nr. to til nr. seks forbliver i Jyllandsserien, og nr. syv og otte rykker ned i Serie 1.

- Alle mand leverede virkelig en præstation til topkarakter. Der var vilje, pondus og koncentration i alt, hvad vi foretog os, og vi vandt stort set alt på midtbanen til hjemmeholdets store frustration, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Kampens to helt store muligheder kom cirka midtvejs i anden halvleg - en til hver side. Først fik VB annulleret en scoring for offside, og minuttet efter havde SIF et skud på overliggeren.

- Katja Quist Kristensen lavede et godt gennembrud og fik lagt bolden af til Katja Uhrenholt, der med et brag sendte bolden på overliggeren. En sejr ville have lunet gevaldigt i en eventuel topstrid om førstepladsen, men der var rigtig mange gode elementer i vores spil i dette opgør, og de ting skal vi tage med til de kommende kampe, fortsætter Jan "Krølle" Nielsen.

Indenfor de sidste 10 minutter fik VB en friløber, hvor en spiller slap alene igennem, men SIF-holdets keeper, Mette Kjær, kom glimrende ud af målet og fik forhindret en VB-scoring. Mette Kjær blev fortjent kåret til kampens SIF-spiller efter slutfløjtet i Vejgaard.