Ny sejr til SIF-kvinderne i testkamp

image JS-kvinderne slog Dronninglund fra Serie 1 2-1 i en testkamp søndag 4/3. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
05. marts 2018 kl. 09:07
Julie Blicher og Cecilie Liltorp stod for fuldtræfferne, da JS-kvinderne slog Dronninglund IF fra Serie 1 i en testkamp søndag 4/3. Slutcifrene blev 2-1, og i SIF-målet var der debut til et af de nye islæt, Mette Kjær Jensen, der stod en fin kamp - læs mere her...

JS-kvinderne fra SIF Fodbold, der har forårspremiere allerede onsdag 28/3 på grund af en fremrykket kamp, hentede søndag 4/3 endnu en sejr i testkampene i forberedelserne til fodboldforåret 2018, hvor afdelingen har hold med i både Jyllandsserien og Serie 2.

Modstanderen på kunstgræsbanen i Støvring var Dronninglund IF fra Serie 1 i kølvandet på et afbud fra et andet Serie 1-hold, Team Viborg, der måtte melde forfald til kampen nogle dage forinden, og SIF-kvinderne sejrede 2-1.

I det 25. minut blev det 1-0, da Julie Blicher scorede fra nært hold i kølvandet på et hjørnespark, og blot syv minutter senere slap hjemmeholdet med skrækken, da gæsterne ramte overliggeren på et straffespark - stadig 1-0, og det holdt til pausen.

Syv minutter inde i anden halvleg sendte Dea Poulsen en frisparksbold ind foran Dronninglund-målet, og et af de nye islæt på SIF-holdet, Monica Outzen, måtte se sit hovedstød prelle af på den ene stolpe. Cecilie Liltorp, en af U 18-spillerne i SIF-truppen, var dog hurtig over riposten og sendte bolden i nettet til 2-0.

Reduceringen til 2-1 kom otte minutter før slutsignalet i kølvandet på en mistet SIF-bold i opspillet.

- Vi spillede en okay kamp, men vi skal fortsat arbejde på at minimere de personlige fejl og holde os til taktikken. Lykkes det, ser det til gengæld også fint ud. Vi skal også arbejde på at blive endnu mere boldsikre. Der var målchancer til begge hold, men vi havde flest af slagsen, og i SIF-målet fik Mette Kjær Jensen en fin debut. Hun tog godt fra, når det brændte på, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-træner.

Han havde fire ændringer i truppen i forhold til den forudgående testkamp og har snart set alle spillere i aktion.

Næste testmodstander for JS-kvinderne er Aabybro IF på søndag 11/3 kl. 14.00 hjemme i Støvring, og derefter venter endnu to testkampe - 18/3 og 25/3 - inden en fremrykket forårspremiere 28/3 mod SUB 09 (Skals FF, Ulbjerg IF, Borup IF, red.).

Der er planlagt testkampe for andetholdet i Serie 2 18/3, 25/3 og 31/3.