Nyoprykkerne fører Serie 3-puljen

image Serie 3-træner Tuncay Demirel kort efter 1-0-sejren over Doense/Vebbestrup IF. SIF-nyoprykkerne har dermed hentet to sejre i efterårets to første kampe.
Af Jørn Eriksen
16. august 2017 kl. 23:08
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, tog den anden sejr i træk, da det onsdag aften 16/8 gjaldt hjemmekampen mod Doense/Vebbestrup IF, som SIF-mandskabet stort set holdt fra at komme til chancer - og så blev SIF-sejren på 1-0 på en scoring af Mads Dahl - læs mere her...

SIF Fodbolds nyoprykkere i Serie 3 skød sig til tops i puljen, da det onsdag aften 16/8 blev til en såre fortjent 1-0-sejr hjemme over Doense/Vebbestrup IF, og med den sejr topper Tuncay Demirels tropper puljen med maksimumpoint seks for efterårets to første kampe.
Det var en tidlig åbningsfuldtræffer signeret topscorer Mads Dahl, der sikrede sejren, men SIF-mandskabet formåede kampen igennem stort set at holde gæsterne fra åbne målchancer, og SIF var tættere på både 2-0 og 3-0 end Doense/Vebbestrup IF på en udligning.

Scoringen til 1-0 kom allerede efter 6-7 minutter. Carsten Frederiksen lagde fra SIF's højre side en glimrende bold ind i pandebrasken af Mads Dahl, der steg til vejrs og headede SIF foran.
Midt i første halvleg havde samme Mads Dahl endnu et hovedstød, der kunne have fortjent en bedre skæbne, og kort før pausen var Carsten Frederiksen tæt på at score til 2-0 et godt langskud.

SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Mikkel Blad Krogh - Søren Bjerregaard, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Anders Nielsen - Mads Frost, Carsten Frederiksen, Christian Lund og Mike Long - Mads Dahl.
Indhopperne denne gang: Jimmi Thomsen, Simon Kibsgaard og Kasper Ronge Mikkelsen.

SIF-firebackkæden spillede i lighed med keeper Mikkel Blad Krogh en rigtig fin kamp godt hjulpet på vej af den vante JS-viceanfører Anders Nielsen, der tog rigtig godt fra på den defensive midtbane og styrede spillet med både fødder, mund og hjerne.

Allerede inden pausen måtte teknisk dygtige Christian Lund lade sig udskifte p.g.a hovedpine - ind kom Jimmi Thomsen, og SIF-holdet fortsatte de gode takter.
I anden halvleg erstattede Simon Kibsgaard så Mike Long på den ene kant, og midtvejs i anden halvleg kom Kasper Ronge Mikkelsen ind på den ene backplads i stedet for Søren Bjerregaard.

Ellers var temperamentet højest i SIF-lejren efter pausen, da hjemmeholdet på et tidspunkt følte, dommeren godt kunne have tildelt gæsterne et rødt kort for en såkaldt nødbremse af "en sidste mand" i forsvaret - men der kom intet kort - hverken gult eller rødt - ved den lejlighed. Siden blev der også råbt højt over et "manglende! straffespark, men det hele holdt hjem, og en fornem 1-0-sejr lunede med yderligere tre point på kontoen.

- Jeg er meget tilfreds. En stærk kamp af hele banden. Forsvaret stod stærkt, og Anders Nielsen var ligeså bundsolid i alt, hvad han foretog sig, som vi havde håbet og troet på. Vi holdt igen modstanderne fra at komme til ret meget. Det er en rigtig god start på efteråret, vi har fået, siger Tuncay Demirel, Serie 3-træner i SIF.

Serie 3 spiller hjemme igen på lørdag kl. 16.00 mod Strandby IF Farsø.

Flere fotos fra kampen på klubbens Facebook-side.