Nyt Old Girls-hold kom godt fra land

image Et nyt Old Girls-hold i SIF-regi har set dagens lys, og der er plads til flere spillere til træning og kamp. Foto: Old Girls
Af Christian Pedersen
20. august 2019 kl. 20:27
Mandag aften spillede det nye old girls-hold deres først kamp i DBU's C3-kvinderække. Der er plads til flere friske piger i Old Girls-afdelingen - læs mere her...

SIF-holdet mødte et pur-ungt hold fra Arden IF, og det var tydeligt i første halvleg, at pigerne ikke havde spillet sammen før.
Det, blandet med en lidt for offensiv indstilling i første halvleg, gjorde at stillingen var 0-6 ved pausen. Men det slog ikke spillerne ud, og efter pausen kom de ud med en ny formation, der med det samme fungerede bedre for dem.

Angriber Helle Kjærgaard Larsen fik reduceret til 1-6, og initiativet blev også flyttet mere væk fra Arden-spillernes fødder.
Desværre blev der ikke scoret yderligere, men det blev da dermed til sejr i anden halvleg, men et samlet nederlag.
Men der blev fightet flot af alle 10 spillere i truppen.

Fidusen gik fortjent til målmand Kathrine Sørensen. Efter kampen hyggede spillerne sig over en sodavand eller lignende i klubhuset.

• Truppen til kampen: Kathrine Sørensen, Lone Storgaard, Trine Langer Bruun, Stine Vetter Jørgensen, Signe Foged, Heidi Thorvaldsen, Karin Odgaard Krog, Louise Pedersen, Sara Hadberg Pedersen og Helle Kjærgaard Larsen.

Nu er holdet i gang med sæsonen, der byder på mange kampe og vintertræning efter sæsonen er slut midt i oktober.
Der er plads til flere friske piger i old girls afdelingen, så kontakt gerne koordinator Christian Pedersen på christianmhp@gmail.com, hvis i er interesserede i at være med.