Serie 3 fastholdt forspringet med 3-2-sejr

image Serie 3 slog Hersom/Bjerregrav 3-2 og har fortsat en margin på fem point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem på andenpladsen. Foto: Rasmus Gissel
Af Jørn Eriksen
15. oktober 2017 kl. 11:29
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, har fortsat fem point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem inden efterårets tre sidste spillerunder. Lørdag 14/10 blev det til en 3-2-sejr hjemme over Hersom/Bjerregrav IF - læs mere her...

Det kendetegner tophold at kunne vinde på en dag, hvor spillet ikke sidder lige i skabet.
Det var lidt situationen for Serie 3-mandskabet, da det blev til en yderst værdifuld 3-2-sejr hjemme mod Hersom/Bjerregrav IF i fjerdesidste spillerunde, og med den sejr fastholdt SIF-mandskabet forspringet på fem point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem, der selv slog bundholdet Klejtrup Boldklub 6-0 denne lørdag.

- Vi hentede en rigtig vigtig sejr, og der blev arbejdet godt, men vi var ikke gode på bolden i dette opgør. Vi smed bolden væk alt for hurtigt og for ofte mod et hårdt spillende Hersom/Bjerregrav-mandskab, siger Tuncay Demirel, Serie 3-træner i SIF Fodbold.

Oprykningsstriden om den enlige billet i puljen til forårets Serie 2 er nu iøvrigt udelukkende en duel mellem SIF og Sønderup/Suldrup IK Frem, idet Aalborg Freja - puljens treer - tabte 0-2 til Aars IK i denne spillerunde. Det er udelukkende Sønderup/Suldrup IK Frem, der kan spænde ben for oprykning nummer to i 2017 til andetholdet, der rykkede op fra Serie 4 inden sommerferien.

SIF kom foran 1-0 cirka midtvejs i første halvleg, da midtstopperen Mike Hansen sendte bolden ind i feltet til Mads Dahl, der headede hjemmeholdet i front mod Hersom Bjerregrav. 1-0 ved pausen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Michael Nielsen - Søren Bjerregaard, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Mathias Rasmussen, Jesper Gustavsen, Jimmi Thomsen og Alexander Thorup - Niclas Plougmann og Mads Dahl.
Indhopperne denne gang: Mike Long, Carsten Frederiksen og Selemani Kikwangazala (U 19).

- Fra anden halvlegs start kom Mathias Rasmussen og Jesper Gustavsen ud. Carsten Frederiksen overtog pladsen på den centrale midtbane, og Mike Long kom ind på den ene kant. Cirka 10 minutter senere kom U 19-spilleren Selemani Kikwangazala ind i stedet for Alexander Thorup på venstrekanten, forklarer Tuncay Demirel.

Og de to nye kantspillere havde fart i skoene i en fase af kampen, hvor gæsterne måske også var ved at blive lidt trætte.
Gæsterne havde med seks minutters mellemrum fået to gule kort midtvejs i første halvleg, og kort før pausen og lige efter pausen var der gule kort til SIFs Mads Dahl og Mike Hansen.

Det blev dog 2-0 et lille kvarter efter pausen. Jimmi Thomsen sendte en god bold ind til Carsten Frederiksen, der scorede på et hovedstød. Få minutter senere blev det dog 2-1, da en af gæsternes spillere fik lidt for god tid og plads til at tæmme bolden og dreje den ind ved den ene stolpe.

- Vi kom på 3-1 i det 82. minut. Keeper Michael Nielsen sparkede langt, bolden ramte jorden foran en af deres forsvarere, og Mads Dahl slap igennem. Han satte flot bolden i nettet til 3-1. Det blev først 3-2 dybt inde i overtiden på et godt hovedstød i kølvandet på et hjørnespark, forklarer Tuncay Demirel.

Samlet en yderst værdifuld 3-2-sejr, som var endnu et skridt mod en plads i forårets Serie 2. Nu skal arbejdet "bare" gøres færdigt - næste trin i den proces er en udekamp mod Aalborg Freja.