Serie 3 tog førstepladsen med 5-1-sejr

image Serie 3-mandskabet i de nye opvarmningsdragter fra Kloakservice Nord inden kampen mod Aars IK (2), der blev besejret 5-1. Med den sejr overtog SIF-mandskabet førstepladsen og er nu to point foran Sønderup/Suldrup IK Frem. Foto: Serie 3
Af Jørn Eriksen
23. september 2017 kl. 23:00
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, førte 3-0 efter 12 minutter og slog Aars IK (2) 5-1 hjemme i Støvring lørdag 23/9. Med den sejr overtog SIF-mandskabet førstepladsen i puljen, idet Sønderup/Suldrup IK Frem tabte til Strandby/Farsø samme dag - læs mere her...

Nye opvarmningsdragter fra den ene af klubbens hovedsponsorer, Kloakservice Nord, inden kampen og nyt hold på den oprykningsgivende førsteplads senere på eftermiddagen lørdag 23/9 - jo, det hele flaskede sig for Serie 3-mandskabet denne lørdag eftermiddag, hvor førsteholdet i Jyllandsserien forinden hjemme havde besejret Løgstør IF 5-1 og spillet sig tilbage i Top 4 med seks spillerunder igen.

Serie 3 tog selv imod Aars IK (2), der har været en del svingende resultatmæssig i dette efterår, og SIF-mandskabet afgjorde reelt det opgør indenfor de første 12 minutter med tre scoringer - samlet blev det til 5-1, og med den sejr kom Tuncay Demirels tropper to point foran Sønderup/Suldrup IK Frem, der tabte 0-1 til Strandby/Farsø samme dag.

Trods fem ændringer i truppen i forhold til den flotte 4-0-sejr hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem i spillerunden forinden, var der ingen slinger i valsen, selvom hjemmeholdet gik noget ned i kadence efter 4-0 ved pausen. Det nyoprykkede Serie 3-hold har nu 20 point på kontoen efter de otte første kampe i dette efterår og er fortsat ubesejret takket være seks sejre og to uafgjorte opgør.

Jimmi Thomsen åbnede med en scoring til 1-0 på en assist fra Michael Andersen. Midtstopperen Rasmus Carøe Eriksen gjorde det til 2-0, da han fulgte op på et frispark fra Jimmi Thomsen. Aars-keeperen kunne ikke holde fast i bolden, og forsvarsspilleren drønede bolden i kassen på riposten fra tæt hold. I det 12. minut spillede angriberen Niclas Plougmann så angrebsmakkeren i dette opgør, Kasper Bøgh, fri til scoring - 3-0. Inden pausen gentog historien sig - Niclas Plougmann spillede Kasper Bøgh fri til 4-0-scoringen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Michael Nielsen - Tommy Thrysøe, Rasmus Carøe Eriksen, Frederik Pind (U 19) og Michael Andersen - Mike Long, Anders Nielsen, Jimmi Thomsen og Andreas Lahn Jakobsen - Kasper Bøgh og Niclas Plougmann (U 19).
Bænken denne gang: Jesper Gustavsen, Jens Janum Riis (U 19) og Mathias Rasmussen.

Alle 14 kom i aktion. Fra anden halvlegs start kom Jimmi Thomsen og tilbagevendte Anders Nielsen (første kamp efter en skadesperiode, red.) ud til et pusterum - ind kom Jesper Gustavsen og Mathias Rasmussen. Få minutter inde i anden halvleg indkasserede Mike Long et gult kort, og da SIF blev fuldtallige igen, kom Jens Janum Riis (U 19) på banen.

Aars IK fik reduceret til 4-1, men cirka midtvejs i anden halvleg lagde Niclas Plougmann for tredje gang i kampen op til en scoring med en assist til Mathias Rasmussen, 5-1 til SIF.
Ved 5-1 spillede SIF en periode 9 mod 11 p.g.a gule kort - med få minutters mellemrum - til Jesper Gustavsen og Frederik Pind.

- Vi var stærkt spillende i den første halve time, men herefter gik gassen - måske forståeligt nok - lidt af ballonen. Vi førte 3-0 efter 12 minutter, og det blev 4-0 inden pausen. Trioen Frederik Pind, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen stod stærkest i billedet denne gang, og U 19-midtstopperen Frederik Pind fik fortjent klart flest stemmer i den efterfølgende fidusafstemning om at blive kampens SIF-spiller, forklarer Tuncay Demirel.

Han roser også den vante JS-spiller Anders Nielsen for at dirigere rigtig godt med sine medspillere, og Anders Nielsen fik efter aftale "kun" 45 minutter efter en længere skadesperiode.