Syv minutter i drømmeland for Serie 3

image Niclas Plougmann bragte Serie 3 på 3-2 med 16 minutter igen, men Freja fik udlignet til slutcifrene 3-3 i det 81. minut.
Af Jørn Eriksen
21. oktober 2017 kl. 20:34
Serie 3 førte 3-2 fra det 74. til det 81. minut i lørdagens udekamp mod puljens treer, Aalborg Freja, og havde i den fase af kampen tjekket ind til forårets Serie 2, men hjemmeholdet fik udlignet til 3-3. SIF-holdet har dog fortsat fem point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem - nu med blot to kampe igen. Læs mere her...

Serie 3-mandskabet havde i syv minutter i slutfasen af udekampen mod Aalborg Freja lørdag 21/10 tjekket ind til forårets Serie 2, men hjemmeholdet - puljens treer - fik sat en udligning ind til 3-3 med ni minutter igen, hvilket også blev den jævnbyrdige affæres slutcifre i tredjesidste spillerunde.
De eneste rivaler til SIF-mandskabets førsteplads, Sønderup/Suldrup IK Frem, spillede nemlig 4-4 ude mod betrængte Doense/Vebbestrup IF tidligere lørdag, og en SIF-sejr mod Freja ville derfor bringe SIF syv point foran i duellen om den enlige oprykningsbillet.

Det skabte derfor jubel og glød i øjnene, da forwarden Niclas Plougmann usvigelig sikkert satte bolden i nettet til 2-3 i det 74. minut efter en fremragende bolderobring af Morten Juul midt på banen krydret med en lige så fin frispilning fra sidstnævnte.

Og Aalborg Freja havde ført både 1-0 og 2-1 undervejs. Det var derfor ved at trække op til oprykningsscener på sidelinjen, men med ni minutter fik hjemmeholdets klart bedste spiller, en teknisk dygtig midtbanespiller, sat et langskud ind til 3-3, og han havde såmænd også bragt Freja foran 1-0 inden pausen.
Med 3-3 mistede SIF-mandskabet dog ikke terræn i forhold til Sønderup/Suldrup IK Frem. Det er fortsat fem point imellem dem med to kampe igen, og de to hold brager sammen i sidste spillerunde i Suldrup.

SIF kan dog afgøre det hele i næste weekend hjemme mod bundholdet og allerede nedrykningsdømte Klejtrup Boldklub. En sejr her vil definitivt - uden skelen til udfaldet af Sønderup/Suldrup IK Frems kamp i næstsidste spillerunde - sikre oprykningen til forårets Serie 2.

SIF-startopstillingen 4-4-2: Michael Nielsen - Carsten Frederiksen, Mike Hansen, Rasmus Carøe Eriksen og Michael Andersen - Mike Long, Jimmi Thomsen, Jesper Gustavsen, Selemani Kikwangazala (U 19) - Mads Dahl og Niclas Plougmann (U 19).
Bænken denne gang: Rasmus Bøgh (U 19), Jens Janum Riis (U 19) og Morten Juul.

Aalborg Freja kom foran 1-0 i det 20. minut på et langskud, og 12 minutter forinden havde målscoreren vist sine færdigheder fra distancen, men SIF slap med skrækken. Midt i første halvleg kom Niclas Plougmann til et langskud, men han fik afsluttet for hurtigt uden for feltet.
Ved 1-0 kom Morten Juul på banen - ud til en pause kom Jesper Gustavsen.
Seks minutter før pausen forsøgte Mike Long sig så med et langskud. Bolden blev rettet af og gik i en bue videre mod mål, hvor Freja-keeperen på finurlig vis ikke fik fat i bolden.

1-1 ved pausen.

SIF indledte såmænd anden halvleg fint. Selemani Kikwangazala fik sat Niclas Plougmann fint op inde foran mål, men Plougmann fik ikke ram på bolden, og et halvt minut senere stod der 2-1 til Freja på en omstilling ført op i deres højre side, mens en del SIF-spillere blev fanget højt oppe på banen.

11-12 minutter efter pausen kom Jens Janum Riis på banen i stedet for Selemani Kikwangazala, og to minutter senere blev det 2-2. Niclas Plougmann trak - nær baglinjen - bolden bag om støttebenet og blev fældet. Straffespark, og Carsten Frederiksen tordnede bolden op i det ene målhjørne til 2-2.
Kort efter kom Jimmi Thomsen og Mads Dahl ud til en pause. Ind kom Rasmus Bøgh og Jesper Gustavsen. Bøgh blev ny back, mens Michael Andersen blev sendt frem som midlertidig angriber.

Med lidt over 20 minutter igen kom Mads Dahl så ind igen - ud gik Mike Long. Michael Andersen genindtog backpladsen, men Rasmus Bøgh fik en tjans på højrekanten af midtbanen.

16 minutter før tid kom SIF - som nævnt - på 3-2, da Niclas Plougmann blev sendt alene igennem på en assist fra Morten Juul. 3-3 i det 81. minut, og i sekunderne før slutsignalet indkasserede Morten Juul så et direkte rødt kort. Han begik et harmløs frispark midt på banen men markerede på vej væk et spark med hælen bagud mod modspilleren. Det vurderede dommeren var til direkte rødt kort.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at spille 3-3, når man har været bagud 0-1 og 1-2 for at komme foran 3-2. Som helhed var uafgjort vist passende i dette opgør, og vi har fortsat fem point ned til Sønderup/Suldrup IK Frem - nu med blot to kampe igen. Vi skal gøre det færdigt i næste spillerunde hjemme mod Klejtrup Boldklub, fastslår SIF-træner Tuncay Demirel.