Udsigt til hundeslagsmål for JS 2-herrer

image JS 2-mandskabet fik ikke spidset det offensive spil godt nok til i fredagens udekamp mod Aalborg Chang, der vandt 3-1 efter 1-0 ved pausen.
Af Jørn Eriksen
24. maj 2019 kl. 22:38
JS 2-mandskabet fik ikke den fjerde sejr i træk, da det fredag aften 24/5 gjaldt Aalborg Chang på udebane. 3-1 til Chang og udsigt til noget af et hundeslagsmål om at undgå degradering til Serie 1 i det resterende forår, idet både Helsted Fremad og Løgstør IF hentede sejre denne fredag aften - læs mere her...
  • Jyllandsserien 2, herrer:
  • Aalborg Chang - Støvring IF 3-1 (1-0)
  • Mål:
  • 14. minut: 1-0 Jonas Thorsen Pedersen.
  • 57. minut: 2-0 Mandeep Singh.
  • 80. minut: 3-0 Christian Haugaard.
  • 89. minut: 3-1 Yashar Bavel.
  • SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Mikkel Blad Krogh - Mathias Kielgast, Nicklas Aagaard, Nicolaj Hvilsom og Casper Henriksen - Yashar Bavel, Asger Bundgaard Nielsen, Anders Nielsen og Mads Harbo - Thomas Nielsen - Christian Guldager.
  • Bænken denne gang: Christoffer Olesen, Nikolaj Thorhauge Jakobsen og Kasper Bøgh.
  • SIF-udskiftninger:
  • 56. minut: Kasper Bøgh ind - Christian Guldager ud.
  • 75. minut: Nikolaj Thorhauge Jakobsen ind - Mathias Kielgast ud.
  • 75. minut: Christoffer Olesen ind - Casper Henriksen ud.
  • 76. minut: Christian Guldager ind - Anders Nielsen ud (skade, red.).

Med SIF-nederlaget i fredagens udekamp mod de zebrastribede fra Aalborg Chang kombineret med fredags-sejre til Løgstør IF og Helsted Fremad over henholdsvis VSK Aarhus og Frederikshavn fI (FfI) er terningerne kastet til noget, der kunne ligne et rent hundeslagsmål og fortættet opløb i midterfeltet, hvor alle har én mission - at undgå nedrykning til efterårets Serie 1.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS 2-puljen:

- Jeg er træt af at tabe en sådan kamp 3-1. De scorer deres tre mål på - for os - rigtig trælse tidspunkter. 1-0 i første halvleg på et tidspunkt, hvor vi for alvor er ved at få fat, 2-0 efter pausen, hvor vi igen har godt fat i spillet, og 3-0 på et tidspunkt, hvor vi pusler med den sidste offensive satsning fra bænken. Jeg kan ikke sætte en finger på spillernes indsats, men vi savnede dog offensiv kvalitet i dette opgør. Vi havde flest muligheder samlet i kampen uden at få chancerne spidset ordentligt til, siger SIF-cheftræner Rasmus Gissel.

Chang kom foran 1-0 i det 14. minut på en dybdebold ned over SIF-forsvaret, hvor tingene slet ikke blev afstemt ordentligt. SIF havde tilløb til tre-fire muligheder inden for de første 20 minutter uden, at det blev til store åbne målchancer. Og det var som sådan også billedet som helhed i en første halvleg, hvor den sidste pasning på den sidste tredjedel oftest ikke sad lige i skabet, eller bolden strøg forbi målrammen eller blev blokeret. Mads Harbo, der blev dækket tæt op i hele opgøret, kom frem til et par behjertede forsøg, og Asger Bundgaard Nielsen fik et drøn af et skud blokeret efter godt forarbejde af Yashar Bavel på højre kant.

Fra anden halvlegs start byttede Thomas Nielsen og Mads Harbo plads, så Thomas Nielsen kom ud på venstre kant, og SIF indledte anden halvleg med et gevaldigt tryk på Chang. Det så faktisk rigtig godt ud - der blev satset lidt mere frem ad banen, men i det 57. minut slog Chang så til med en flot scoring til 2-0. Bolden blev ført op i deres højre side, en flot vending og et drøn af et skud betød, at bolden strøg ind i modsatte målhjørne.

SIF kom til gengæld ikke frem til så mange muligheder i de sidste 45 minutter, og selvom Chang ikke spillede en af deres bedste kampe, var hjemmeholdet skarpest på de chancer, de kom frem til.

I slutfasen - kort efter en dobbeltindskiftning af Nikolaj Thorhauge og Christoffer Olesen - måtte Anders Nielsen humpe ud efter en stempling ind på lægmusklen. Christian Guldager kom ind som midtstopper, og Nicklas Aagaard blev sendt frem på den centrale midtbane.

Det blev 3-0 i det 80. minut, da en Chang-spiller drejede bolden i kassen fra en position uden for straffesparksfeltet, og kort før slutsignalet fik Yashar Bavel reduceret til slutcifrene 3-1, da han fornemt sendte bolden fladt i nettet fra en position udenfor feltet, og det skete i kølvandet på et hjørnespark.

- Det skulle ikke være for os i dette opgør. For mig er det væsentligt, at gruppen synes styrket og i bedre forfatning. Vi skal samle nogle point, og så må vi se, hvad det rækker til i den sidste ende. Fredagens resultater giver fortættet opløb i midterfeltet, siger Rasmus Gissel.

I Chang-lejren sagde den tidligere SIF-cheftræner Allan Christensen, nu Chang-cheftræner:

- Vi spillede ikke en god kamp spillemæssigt. SIF havde ret beset flest muligheder uden, at de fik det gjort det rigtig farligt, og vi scorede tre mål på den lille håndfuld store chancer, vi kom frem til. En særdeles vigtig sejr for os, og så synes jeg også, vores indskiftede spillere gjorde en god figur i kampen.

Med sejren fik Chang sat en stopper for SIF-stimen, der lød på tre sejre i træk i kampene forinden.

SIF spiller igen torsdag i næste uge, Kristi himmelfartsdag, på udebane mod Frederikhavn fI.