8-1 efter klassekamp sikrede førsteplads

image Andetholdet hos U 14-drenge viste høj klasse i 8-1-sejren hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem. Foto: Mark Bloch Jensen
Af Mark Bloch Jensen, træner for u 14-drenge 2
15. maj 2019 kl. 12:04
Andetholdet hos U 14-drenge - C-rækken 8-mands - leverede en indsats til topkarakter søndag 12/5, da det blev til 9-1 hjemme over Sønderup/Suldrup IK Frem. Med den sejr skød SIF-holdet sig til en aktuel førsteplads i deres pulje - læs mere her...

Efter et tæt topopgør i midtugen ude mod Farsø/Ullits IK, som endte med en pointdeling, tog vi - U 14-drenge C-rækken 8-mands - søndag 12/5 imod Sønderup/Suldrup IK Frem på hjemmebane.

• SIF-startopstilling: 2-4-1: Robert Nørmark (U13) - Jeppe Blach Jensen og Mikkel Kvist - Christoffer Lautrup, Tinus Bregnhøj, Peter Øvlisen og Marcus Johannesen - Emil Holm.
  • Bænk: Simon Greth og Rahand Farhad.

Kampen åbnede med et brag, og allerede efter 15-20 sekunder scorede Emil Holm til 1-0 efter flot forarbejde af Christoffer Lautrup. Vi startede kampen rigtigt godt med stort fokus på at holde bolden i egne rækker.

I det 11 minut scorede Tinus Bregnhøj direkte på frispark, og fire minutter senere gjorde Emil Holm det til 3-0 efter et flot oplæg ad Tinus Bregnhøj. Efter at være kommet foran 3-0 efter 15 minutter, tog vi lidt for nemt på de defensive opgaver, og derfor fik Suldrup også reduceret til 3-1, hvor vi slet ikke fulgte med defensivt. Heldigvis var dette et enkeltstående tilfælde, hvorefter vi fortsat dominerede kampen og holdt rigtigt flot i bolden.

Efter 22 minutter kunne Emil Holm færdiggøre sit hattrick efter Peter Øvlisen havde spillet Emil fri inde i feltet.

4-1 ved pausen.

Vi lavede ikke de store taktiske ændringer udover to udskiftninger i pausen, da vi fortsat ønskede at holde på bolden. Kampbilledet forblev også det samme som i første halvleg med stor Støvring-dominans.

Tinus Bregnhøj spillede en brandkamp og scorede både sit andet og tredje mål i starten af anden halvleg og gjorde det hurtigt til 6-1. Senere i halvlegen kom begge indskiftere også på måltavlen. Først gjorde Rahand Farhad det til 7-1 efter et flot opspil, hvorefter Simon Greth scorede til 8-1, som også blev kampens slutresultat.

En gennemført klassekamp af alle 10 aktører fra Støvring, som aktuelt indtager puljens førsteplads foran Farsø/Ullits IK, som dog har spillet en kamp færre.