Forrygende uge for U 13 Liga 2-drengene

image U 13 Liga 2-drengene kan vinde puljen med en sejr ude over Fjerritslev IF i sidste spillerunde på fredag 10/11. Foto: U 13-drenge
Af Carsten Frederiksen, U 13-drenge
05. november 2017 kl. 22:12
En forrygende fodbolduge for U 13 Liga 2-drengene sluttede søndag 5/11 af med en flot hjemmesejr hjemme på hele 16-1, og SIF-gutterne kan endegyldigt sikre sig førstepladsen i sidste spillerunde på fredag 10/11 på udebane mod puljens nr. tre, Fjerritslev IF. Læs mere her...

Vi - U 13 Liga 2-drengene - har spillet to kampe i denne uge.

Først et vaskeægte topopgør mod rækkens nr. 1 fra Farsø/Ullits IK på udebane i onsdags. Vi vandt fuldt fortjent en spændende kamp med 3-1 efter flot arbejdsindsats fra hele holdet.
Vi kom foran 1-0 inden pausen på mål af Malthe Frederiksen. Kort inde i anden halvleg fik de tildelt et straffespark, som de scorede til 1-1 på. På det tidspunkt var kampen meget lige, og der var chancer i begge ender af banen. Vores stærke angriber Christian Rolin Smed scorede et mål, hvor alle troede, at bolden ville gå forbi, men den trillede ind til stillingen 2-1. 10 minutter før tid erobrede vi bolden på vores banehalvdel, og på en hurtig omstilling fik vi bolden spillet frem til vores angriber Malthe Frederiksen, der med et træk var alene med deres målmand, og han scorede sikkert til slutresultatet 3-1 i SIF-favør.

Søndag 5/11 mødte vi så Løgstør IF, som indtog femtepladsen i rækken. Vi skulle lige få armene ned fra sidste kamp og arbejde stenhårdt på at vinde kampen, så vi stadig selv kunne afgøre, om vi vil vinde Liga 2-rækken.
Vi gik koncentreret ind til kampen og var yderst farlige i vores angreb. Vi havde Daniel Primdal med fra start denne søndag, og det udnyttede han til fulde med hele 7 scoringer i kampen. Det var hans første mål i dette efterår - så fedt han også kom i gang med at score.
Vi vandt en sikker sejr på hele 16-1 og kan nu selv afgøre kampen om førstepladsen i topkampen mod Fjerritslev på fredag aften 10/11. De andre målscorere søndag var: Malthe Frederiksen 3 mål, Malthe Krogh 2 mål, Oliver Jensen 2 mål, Mads Vestergaard 1 mål, Mathias Graversen 1 mål.
Vi spillede en fin kamp alle mand, og drengene bevarede koncentrationen hele kampen igennem.

Lad os nu gå efter førstepladsen i U 13 Liga 2, så vi kan se tilbage på en forrygende sæson.