Premieresejr til U 12-/U 13-pigerne

image U 12-/U 13-pigerne i U 13 C-rækken slog forleden IK Rosendal 2-0 i forårspremieren. Arkivfoto
20. april 2019 kl. 16:30
Onsdag 17/4 SIF`s U 12-/U 13-piger draget til Hørby Skoleby for at møde IK Rosendal i U 13 C-rækken 8-mands i forårspremieren. SIF-pigerne skulle forsøge at sætte endnu tre ind på pigeafdelingens pointkonto, som må siges at bugne med en masse sejre i øjeblikket. Læs mere her...

Der var lagt op til en super dyst i U 13-pige C-rækken mod IK Rosendal. SIF pigerne var sultne efter at komme ud og vise det, de træner med sammen med U 13-pigerne også er noget, de kan bruge i deres kampe.

Rosendal var første ret på menukortet, og det skulle vise sig at blive præcis samme recept, som den kamp U 14-pigerne havde spillet mandag i Hornum.

Masser af SIF spil og chancer, men selvom SIF var totalt dominerende endte kampen blot 2-0 til SIF. Målene blev scoret i det 22, minut af Lærke og i det 57. minut af Nanna.

Flot sejr og hele afdelingen ubesejret, hvilket vidner om god stabilitet og en bred trup med mange muligheder.

Tillykke med sejren til de seje U 12-/U 13-piger. Vi glæder os til at følge jer i jeres næste kampe.

• Følgende spillere var med til at vinde 2-0 over IK Rosendal: Camilla Harsfort, Ida Margrethe Bang-Andersen, Laura Ørbæk Sørensen, Lærke Bach Jensen, Lærke Hansen, Maja Grøn, Nanna Svendsen, Nikoline Hvilsom, Signe Mikkelsen, Simone Adamsen og Sofie Skov Larsen.

U 13 C-pigerne spiller igen på onsdag 24/4 kl. 18.00 på hjemmebane mod Fyrkat Q.