image U 14-drenge 2 - her en situation fra premieren i Suldrup - fik tre point ud af to kampe onsdag og fredag i sidste uge. Foto: U 14-drenge
En hektisk midtuge for U 14-drenge 8-mands med både kamp onsdag og fredag i sidste uge resulterede i sammenlagt tre point. Og SIF-mandskabet indtager nu andenpladsen i U 14 C-rækken med seks point efter de tre første kampe - læs mere her...

Første kamp i den hektiske uge var onsdag, hvor man tog imod Farsø/Ullits.

• Startopstilling 2-4-1: Lasse Hvilsted - Jeppe Blach Jensen og Mikkel Kvist - Christoffer Lautrup, Jonathan Jensen, Peter Øvlisen og Marcus Johannesen - Emil Holm
  • Bænk: Tinus Bregnhøj, Rahand Farhad, Simon Greth

Vi kom rigtigt dårligt ud til kampen og kom allerede efter få minutter bagud på et simpelt udspark fra Farsø-målmanden, som ramte deres angriber, der upresset forlængede den videre til en helt fri spiller, som let kunne gøre det til 0-1. Dog fik vi hurtigt bragt balance i regnskabet, og Marcus Johannesen scorede for anden kamp i træk og udlignede til 1-1.

Kampbilledet blev aldrig, som vi ønskede det, da vi aldrig formåede at få kontrol over kampen, som vi ellers var så gode til i Suldrup. Generelt investerede vi ikke nok i vores dueller eller returløb, og derfor var vi tit et par meter fra vores direkte modstander. Begge hold fik yderligere scoret et mål hver før pausen, så derfor 2-2 efter første halvleg.

Vi formåede desværre heller ikke at få ordentligt styr på tingene i anden halvleg, hvor vi både kom bagud 2-3, 2-4 og 2-5. Hurtigt efter Farsø-scoringen til 2-5 vågnede vi endeligt lidt op og scorede et flot mål til 3-5, hvor Simon Greth spillede en flad bold ind i feltet til en helt fri Emil Holm, som nemt reducerede. Desværre gik der ikke lang tid, før Farsø scorede til 3-6. Vi fik egentlig lukket godt af, men med et pragtskud slyngede Farsø-angriberen bolden helt op i modsatte hjørne bag en chanceløs Lasse Hvilsted, som endelig var tilbage i kamp efter en lang skadespause. Vi fik i det sidste kvarter presset rigtigt godt på og fik både reduceret til 4-6 ved Mikkel Kvist og 5-6 ved Rahand Farhad, men desværre evnede vi ikke at få scoret yderligere, og derfor tabte vi 5-6. Et god lektion til drengene, om at man altså skal spille fodbold i samtlige af kampens minutter, ellers bliver det rigtigt svært at få point, når man møder en god modstander.

Heldigvis havde vi allerede fredag mulighed for at rette op på onsdagens præstation. Fredag skulle vi spille i Haverslev mod Rebild Syd.

• Startopstilling 2-4-1: Simon Viltoft - Mads Vestergaard og Mikkel Kvist - Christoffer Lautrup, Tinus Bregnhøj, Peter Øvlisen og Marcus Johannesen -Simon Greth.
  • Bænk: Jeppe Blach Jensen, Emil Holm Jensen, Jonathan Jensen.

I oplægget til denne kamp havde vi stort fokus på, at vi skulle genfinde det spil, som vi viste i første kamp mod Suldrup, hvor vi var mest på bolden og generelt dominerede store dele af kampen. De første 10-15 minutter var meget ukontrolleret med store chancer til begge hold. Rebild Syd havde en god spillere, som frit bevægede sig rundt på banen, og han var en stor trussel. Efter 15 minutters spil skiftede vi Jeppe BJ ind. Defensivt havde han til opgave at dække af for vores forsvarsspillere, så Rebild Syd ikke havde så nemt ved at overspille os. Derefter fik vi lukket meget bedre af og fik egentlig det kampbillede, vi ønskede os, hvor vi var i kontrol. Få øjeblikke inden indskiftningen bragte Simon Greth os foran 1-0, hvor han var hurtigst over en returbold. Mod slutningen af første halvleg blev det også til både 2-0 og 3-0 til SIF. Tinus Bregnhøj spillede først Simon Greth fri i dybden, og han kunne let score sit andet mål. Minuttet senere lagde Tinus Bregnhøj en god diagonalbold over til Christoffer Lautrup, som tog et træk ind i banen og flot sparkede bolden køligt ind ved fjerneste stolpe. 3-0 til SIF ved pausen

I pausen snakkede vi om, at det var vigtig, at vi fortsat lukkede af nede bagved, så vi kunne holde nullet for anden gang i sæsonen.
Anden halvleg fortsatte, som første halvleg sluttede. Støvring mest på bolden og i kontrol. Vi lykkedes med at lukke rigtigt god af nede bagved, og takket være en klassepræstation i SIF-målet af Simon Viltoft lykkedes vi også med at holde nullet. Trods nogle store muligheder til Simon Greth for at få scoret sit hattrick og en enkelt direktør til Jeppe BJ, fik vi ikke scoret yderligere og derved blev slutresultatet 3-0 til SIF.

En rigtigt god præstation af hele holdet lagde grundlaget for en stensikker 3-0 sejr. Seks point efter tre kampe giver aktuelt en andenplads i puljen, hvor alle hold møder hinanden tre gange.