Triumf blev til ærgrelse i overtiden

image Jubel efter Asger Olsens scoring til 3-2 i kampen mod FfI.
Af Jørn Eriksen
21. maj 2017 kl. 00:26
Førsteholdet hos U 15-drengene i U 15 Vest 2 førte 3-2 dybt inde i overtiden i hjemme- og nøglekampen mod Frederikshavn fI (FfI) lørdag 20/5, men kort før det absolut sidste pift i dommerens fløjte fik FfI udlignet til 3-3 på et frispark - læs mere her....

De - U 15 Vest 2-drengene - bokser med netop FfI og St. Restrup IF om at komme væk fra placeringerne som nr. 5 og 6 i puljen, og netop derfor var hjemmekampen lørdag 20/5 mod FfI en kærkommen lejlighed til at få fightet forårets første sejr i hus og blive bedst indbyrdes med FfI.
Og SIF-mandskabet var få sekunder fra at sikre sig den triumf. Venstrebacken Asger Olsens scoring til 3-2 i det 62. minut i kølvandet på et flot sparket hjørnespark lignede afgørelsen på et intenst drama og tre særdeles vigtige point til hjemmeholdet, men to minutter inde i overtiden fik FfI et frispark, og en FfI-spiller drønede bolden i nettet til 3-3 fra 25-30 meters afstand.

Den var forståeligt nok svær at fordøje for alle i SIF-lejren, og inden scoringen til 3-2 havde SIF-mandskabet også et forsøg, der prellede af på overliggeren - ligesom forwarden Jeppe Folden blev spillet flot fri til et skud, som han fik gevaldig saft og kraft i, men FfI-keeperen stod desværre det helt rigtige sted.

Glæde og lettelse blev med udligningen til 3-3 så kort tid før slutsignalet forvandlet til ærgrelse, og med pointdelingen indtager FfI den vitale fjerdeplads - nr. 2-4 - kommer i efterårets U 16 Liga 2, mens nr 5-6 dumper ned i U 16 Liga 3 - á point med SIF, der dog har fire kampe igen, hvilket er en mere en FfI. Kun puljevinderne i U 15 Vest 2 indløser billet til efterårets U 16 Liga 1.

SIF-holdet havde fortjent sejren mod FfI, der havde en tidligere SIF-spiller i skikkelse af Van Lian UK Zathang med i truppen. De to hold spillede 2-2 i Frederikshavn i forårets første indbyrdes møde.

I lørdagens opgør i Støvring kom SIF glimrende fra land med en scoring til 1-0 allerede i det 6. minut. Malthe Hannesbo sparkede sikkert en returbold efter et hjørnespark i nettet.
Glæden holdt dog ikke længe. Minuttet efter udlignede FfI på et kontraangreb, hvor SIF-mandskabet lang fra stod godt. Men som helhed sad SIF på det meste af spillet og dominerede, men det sidste held manglede - igen.
Det blev også 2-1 til SIF. Det skete i det 20. minut, da Jeppe Folden sparkede bolden direkte i kassen på et hjørnespark.

2-1 ved pausen.

Begge hold gik til stålet efter pausen, og det blev 2-2 i det 47. minut på et kontraangreb, hvor SIF-forsvaret blev fanget på vej frem.
SIF-midtbanespilleren Christian Kold indkasserede et gult kort på et tidspunkit efter pausen, og det var derfor en forløsning, da venstrebacken Asger Olsen bankede bolden i nettet til 3-2 med otte minutter igen. det skete i kølvandet på et hjørnespark.

FfI satsede i slutfasen, men det pres modstod SIF-holdet - lige indtil få sekunder før udløb af to-tre minutters overtid, hvor FfI havde held med at udligne direkte på frispark.

SIF-startopstillingen mod FfI, 4-1-4-1: Kasper Buus Niss - Max Jørgensen, Robert Ørtoft, Nicklas Elvstrøm og Asger Olsen - Peter Søskov - Nikolaj Christiansen, Christian Kold, Malthe Hannesbo og David Sandu - Jeppe Folden.
Bænken denne gang: Rami Omar, Johan Wisholm og Henrik Andersen.

Inden en neglebidende afslutning på sæsonen har St. Restrup IF to point for seks kampe på sjettepladsen, mens både FfI og SIF har fire point som nr. 4 og 5 - men FfI har spillet en kamp mere end de to andre i bundstriden.