Truende nederlag vendt til 3-2-sejr

image SIF-træner Joakim Nielsen måtte tale med store bogstaver i pausen. B 52 førte 2-1 efter første halvleg efter en skidt SIF-præstation, men det blev bedre efter pausen. Foto: U 14-drenge
Af Lars Hvilsted, holdeder U 14 1-drenge
25. april 2019 kl. 11:56
Førsteholdet fra Støvring IF U 14-drenge spillede onsdag aften på udebane i Liga 3, hvor modstanderen var B52 Aalborg. Og SIF-mandskabet var på hælene i første halvleg - læs mere her...

De to hold havde senest spillet mod hinanden 6. april i Støvring, hvor drengene i blåt vandt en sikker sejr på 3-0 uden at imponere.

B52 var tændte fra kampens start og jagtede overraskelsen på deres hjemmebane. Samtidig spillede Støvring deres dårligste kamp i sæsonen inklusiv træningskampe, og det var derfor fuldt fortjent, at B52 kunne bringe sig foran med 1-0 efter blot fire minutters spil.

På trods af en skidt indsats fra udeholdet, kunne topscorer Christian Rolin alligevel bringe balance i opgøret med sin scoring til 1-1 efter 15 minutter på assist fra Noah Pedersen.

Scoringen gav desværre ikke den medvind for Støvring-drengene, som man kunne have håbet på, og det var i stedet B52, der i kampens 22. minut kunne bringe sig foran med 2-1.

Stillingen ved pausen var 2-1 til hjemmeholdet, og efter en gevaldig opsang fra SIF-cheftræneren i pausen blev kampen vendt i anden halvleg. Malthe Frederiksen kunne sparke en ripost i nettet til 2-2 efter en afslutning fra Malthe Krogh i det 42. minut, og selvsamme Krogh lukkede kampen med et tørt hug fra kanten af målfeltet til 2-3 efter 58 minutter.

Fordelt på spil og chancer kunne sejren lige så godt være gået til hjemmeholdet onsdag aften, men heldet var med Støvring, og dermed har holdet ni point efter tre kampe og en målscore på 14-4. Næste modstander er Fjerritslev IF på udebane på lørdag kl. 12.30 - en topkamp, idet Støvring er nummer 1 og Fjerritslev er nummer 2 i Liga 3 puljen.

På billedet herunder ses de tre SIF-målscorere i 3-2-sejren over B52, fra venstre: Christian Rolin Smed, Malthe Frederiksen og Malthe Krogh.

• Støvring stillede op med følgende mandskab mod B 52 Aalborg: Simon Viltoft, Andreas Nicolajsen, Noah Pedersen, Mads Vestergaard, Olti Xhigoli, Laurits Birch Christensen, Oliver Jensen, Erik Kold, Malthe Krogh, Malthe Nyholm Frederiksen, Christian Rolin Smed, Daniel Primdahl og Noah Dahlqvist.