U 14-drengene tryllede efter pausen

image Førsteholdet hos U 14-drenge viste klasse i søndagens testkamp hjemme mod U 15-drengene fra Aars IK. 1-1 ved pausen blev til 6-1 i anden halvleg, sådan! Foto: U 14-drenge
Af Lars Hvilsted, holdleder U 14 1-drenge
04. marts 2019 kl. 12:32
Førsteholdet fra Støvring IF U 14-drenge spillede søndag 3/3 testkamp mod Aars IK's U 15-renge. Formålet med denne testkamp, inden forårets Liga 3-turnering bliver skudt i gang om en måned, var at få testet fysikken mod nogle store og stærke drenge. Læs mere her...

U 14-drengene fra Støvring matchede uden problemer de noget større drenge fra Aars, der kunne være glade for, at de havde den kraftige vind i ryggen i første halvleg.

Teknisk var Støvring-drengene også overlegne over for deres større modstandere. Efter 12 minutter kunne Christian Rolin Smed bringe Støvring foran 1-0 efter assist fra Oliver Jensen. På trods af modvinden i første halvleg var der flot spil og gode takter fra Støvring-drengene, men på et kontraangreb efter 23 minutter kunne Aars alligevel udligne til 1-1 på noget nær deres eneste chance i kampen på dette tidspunkt.

Støvring fortsatte med at dominere uden dog at score mål, og i halvlegens sidste minut blev der begået straffespark på Christian Rolin Smed, der var ved at drible sig igennem mod Aars-målet. Desværre hev målmanden en flot redning frem, og Malthe Frederiksen måtte vente med at komme på måltavlen.

Anden halvleg med den kraftige medvind var en lang magtdemonstration fra vores U 14-drenge. Spillet og kombinationerne flød til UG, og kampen endte med tenniscifrene 6-1 over U 15-drengene fra Aars.

Efter 43 minutter huserede Malthe Krogh på venstrekanten af feltet, og i bedste Lucas Andersens stil driblede han forbi Aars-forsvaret og bankede bolden op i det øverste venstre hjørne til stillingen 2-1. Fantastisk flot mål.

I det 56. minut fik Støvring frispark midt ude foran feltet, og Christian Rolin Smed bankede bolden direkte i kassen til 3-1. Fire minutter senere fik Rolin et gennembrud på venstrekanten og sendte bolden i nettet til hattrick og 4-1. Rolin var dog ikke færdig med at score mål, og i kampens 62. minut scorede han til 5-1 efter endnu en assist fra Oliver. Tre minutter før slutsignalet lykkedes det endelig for Malthe Frederiksen at lukke tenniskampen med 6-1 efter assist fra dagens topscorer, Christian Rolin Smed.

Det var tydeligt som anden halvleg skred frem, at Aars-drengene blev mere og frustrerede over kampens udfald, og de begik mange grimme frispark i kampens slutfase. Støvring-drengene holdt dog hovedet koldt og kunne ved dommerens slutfløjt juble over en flot mandfolkeindsats krydret med teknisk overlegent spil.

Det lover godt for forårets Liga 3, men forinden venter de sidste tre testkampe mod Skjold Sæby fra Liga 2, Vejle Boldklub Liga 1/3 og VSK Århus fra Liga 3.

• Støvring stillede op med følgende spillere: Simon Viltoft, Andreas Nicolajsen, Mads Vestergaard, Olti Xhigoli​, Laurits Birch Christensen, Oliver Jensen, Erik Kold, Malthe Krogh, Malthe Nyholm Frederiksen​, Simon Greth​, Christian Rolin Smed​, Daniel Wulff Primdahl og Noah Dahlqvist.