U 16 Liga 2-drenge var skarpe i Skive

image U 16 Liga 2 i aktion i udekampen mod Skive IK. Foto. U 16-drenge
Af Joakim Nielsen, U 16-drenge
16. oktober 2017 kl. 10:27
U 16-drenge Liga 2 var i hopla i udekampen mod Skive IK forleden i fjerdesidste spillerunde. 5-0 sejrede SIF-mandskabet blandt andet takket være fire scoringer af Jeppe Folden. SIF-holdet indtager andenpladsen inden de tre sidste kampe i fodboldefteråret 2017 og øjner en plads i forårets U 16 Liga 1 - læs mere her...

Lørdag 14/10 skulle Støvring bedste U 16-mandskab i U 16 Liga 2 på en svær opgave, da det gjaldt en tur til Skive, hvor Skive IK skulle forsøge at hente tre meget tiltrængte point.
Støvring-holdet havde forberedt sig godt og havde i ugen op til kampen arbejdet med nogle små detaljer i spillet, som gerne skulle gøre det nemmere, når modstanderne havde bolden.

Vi satte os solidt på bolden fra dommerens første fløjt, og derved var kampbilledet præcis det samme, som da Skive gæstede Støvring Stadion. Bolden var i kampens første 20 minutter placeret dybt inde på Skives banehalvdel, og det var kun et spørgsmål om tid, før Støvring fik netmaskerne til at blafre.
29 minutter skulle der gå, før kampen bedste spiller fik scoret et ud af hele fire mål i dette opgør. Jeppe Folden scorede til 0-1.

Pausestilling: 0-1.

I anden halvleg var kampbilledet det samme. Støvring IF på bolden, og et Skive hold, som blot kunne stå og forsvare.
Støvring dominerede hele anden halvleg, og der var aldrig tvilv om kampens udfald - en solid SIF-indsats hele vejen rundt.

Jeg er rigtig godt tilfreds med vores placeringer på banen i dag. Drengene var gode i både offensive samt defensive placeringer. Vi var stærke på bolden og kunne holde den kørende i kampens 80 minutter. Alt i alt en stærk indsats af alle spillere i dette opgør.

SIF-mandskabet indtager med tre kampe tilbage i efteråret 2017 andenpladsen i U 16 Liga 2, og den andenplads kan udløse en billet til forårets U 16 Liga 1.