U 16 Liga 2 for løs i koderne på dagen

image U 16 Liga 2-drenge tabte topopgøret hjemme mod Eatside Viborg 0-4 efter 0-1 ved pausen. Men SIF-mandskabet er på ingen måde tabt af vognen i topstriden i puljen.
Af Jørn Eriksen
09. september 2017 kl. 17:44
Førsteholdet hos U 16-drenge i U 16 Liga 2 måtte bøje sig i topopgøret hjemme mod Eastside Viborg lørdag 9/9, hvor det blev til efterårets første pointtab og nederlag. Gæsterne vandt topopgøret 4-0 og satte sig på førstepladsen i puljen med denne sejr - læs mere her....

SIF-mandskabet gik ind til lørdagens topopgør mellem puljens aktuelle nr. tre og to - SIF for en kamp færre - med tre sejre som ballast - senest en knusende 6-1-sejr hjemme over Skive IK, men den glød, vilje og løbevillighed, der karakteriserede SIF-mandskabet mod Skive IK, var svær at få øje på i lørdagens kamp mod Eastside Viborg, der kom ubesejret til Støvring.

Gæsterne kom foran 1-0 før pausen, hvor de to største optræk til målchancer til SIF tilfaldt Jeppe Folden og indskiftede Jeppe Bloch Jensen, da en Viorg-spiller slap igennem på en flot førsteberøring og satte bolden sikkert ind bag en ellers velspillende Kasper Buus Niis i SIF-målet.
I anden halvleg var SIF tæt på at få udlignet på et hovedstød, men bolden snet sig lige over tværstangen - og i det efterfølgende angreb scorede Eastside Viborg så til 0-2 på tilsvarende hovedstød.

Det virkede som om, den scoring knækkede SIF-mandskabet mentalt. Inden slutfløjtet blev det også 0-3 og 0-4.

- Vi var der slet ikke som i 6-1-sejren over Skive IK, og nederlaget var i stor udstrækning selvforskyldt, siger SIF-cheftræner Joakim Nielsen.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Kasper Buus Niss - Max Jørgensen, Robert Ørtoft, Nicklas Elvstrøm og Andreas Hougaard - Mikkel Drejer, Samuel Angelo, Malthe Hannesbo og Christian Kold - Nikolaj Christiansen og Jeppe Folden.
Bænken denne gang: Jeppe Bloch Jensen, Johan Wisholm og Frederik Lapirtis. Alle 14 kom i aktion i topopgøret.

Eastside Viborg overtog med sejren førstepladsen fra Skjold Sæby, der tabte denne lørdag. Eastside nåede op på 13 point for fem kampe, Skjold Sæby har 10 point for fem kampe og SIF ni point for blot fire kampe.

Puljevinderne rykker op i forårets U 16 Liga 1, men det samme gælder de to bedste toere i U 16 Liga 2.