U 17 Vest førte to gange men tabte 2-3

image U 17-drenge slog - efter forlænget spilletid og straffespark - i efteråret i fjor Hobro IK i en pokalkamp. Søndag 9/4 gjaldt det forårspremieren ude mod netop Hobro IK i U 17 Vest, og SIF indkasserede et lidt ærgerligt nederlag. Arkivfoto
Af Jakob Jensen
10. april 2017 kl. 14:35
U 17-drengene førte både 1-0 og 2-1 i en vanskelig forårspremiere på udebane mod en nedrykker fra efterårets U 17 2. division, Hobro IK, der vendte slagets gang til 3-2. Her samler U 17-cheftræner Jakob Jensen op på den kamp - læs mere her...

U 17 Vest-drenge lagde søndag 9/4 hårdt ud imod Hobro IK (nedrykker fra efterårets U 17 2. division) på udebane. Vi havde slået dem i efteråret i pokalturneringen efter forlænget spilletid og straffespark.Lidt ufortjent vil nogen måske mene, så de var opsatte på revanche

Fokus inden kampen var på vores generobringer og en lidt defensiv 4-5-1-opstilling. Med tre centrale på midten ville vi gerne stå kompakt og møde dem ved cirklen for at dæmme op for spil igennem midten.
Vi startede med medvind langs banen på en ellers flot forårsdag.

Hobro IK lagde godt ud de første minutter, hvor de med simpelt spil og et par hurtige folk fik skabt et par halvfarlige chancer, men det var os, der kom foran, da Malthe Christiansen bragede et langskud i kassen efter 6 minutters spil.
Og efter 10 minutter havde Rasmus Ørtoft et godt hovedstød efter en dødbold, men bolden ramte desværre overliggeren.
På et hjørnespark til Hobro kom Andreas Pinstrup højest og fik snittet bolden, som desværre - godt hjulpet af vinden - strøg i eget net til 1-1.
Vi kom dog i front igen, da Jens Janum Riis satte den henover muren og i kassen til 2-1 til os på et direkte frispark.
Vi havde stadig lidt problemer med deres hurtige folk, og kort inden pausen fik de udlignet til 2-2 på et angreb, hvor vi blev spillet tynde i den ene side.

2-2 ved pausen, hvor vi snakkede om, at hvis vi fortsat stod rigtigt på banen, skulle der komme muligheder. Vi skulle kommunikere bedre. Vi havde lænet os op af et gult kort i et stykke tid (dommeren var flink ved os), så
opmærksomhed på det dog uden at miste tændingen/indstillingen.

Desværre var vi knap kommet ud til anden halvleg, før Hobro fik scoret igen. Efter noget tilfældigt spil fik de sat en god afslutning/langskud ind, som Simon Johansen i målet dog halvklarede, men vi var ikke klar, og istedet sparkede en Hobro-spiller bolden i nettet på riposten.
Modvinden var svær for os, og som tiden gik, måtte vi erkende, at vi løb lidt træt for luft og havde svært ved at spille os frem til ret meget. Hobro fik ydeligere et par kontraer, hvor de to gange efter hinanden ramte stolpen.

Vi forsøgte til sidst at ændre lidt i systemet og smed 2 mand i angrebet
og i de sidste 5 minutter 3 mand helt fremme. Med lange bolde frem håbede vi på en tilfældig chance, men det blev desværre kun ved et par halve forsøg uden, det blev helt farligt.

Kampen sluttede 3-2 til Hobro IK.

Måske fortjent nok men lidt ærgerligt, når vi var foran to gange og desuden spillede helt lige op med dem. Specielt efter en god første halvleg (vores bedste siden efteråret) er der dog flere positive ting, vi kan tage med til de næste kampe.

SIF-holdet mod Hobro IK: Simon Johansen, Casper Dyrholm, Andreas Pinstrup, Casper Henriksen, Malthe Christiansen, Noah Skoubo, Jens Riis, Rasmus Ørtoft, Kasper Pedersen, Nicolai Mouritsen, Kasper Moes, Tobias Godsk og Gustav Midtgaard

Dagens "Man of the match” (med 7 stemmer) blev Malthe Christiansen efter en solid indsats. Men der var mange gode indsatser på holdet i dag …

Næste kamp er mandag 2.påskedag hjemme imod AaB.