U 9-drenge slog til efter pausen i finalen

image U 9-drenge snuppede guldet i U 9 1-rækken takket være en rigtig stærk anden halvleg mod Dalum i A-finalen. Foto: U 9-drenge
Af Jørn Eriksen
31. juli 2016 kl. 12:31
U 9-drenge fra SIF Fodbold snuppede søndag 31/7 også guldmedaljerne under Vildbjerg Cup 2016. Det skete i en stærkt besat U 9 1-række. Andre SIF-hold var også i aktion søndag i slutkampe. Opdateret med flere fotos af U 9-drengene efter medaljeoverrækkelsen. Læs mere her...

Ikke kun U 15-drengene i U 15 1-rækken strøg helt til tops under Vildbjerg Cup 2016. U 9-drengene fra SIF Fodbold tryllede også i deres A-finale søndag formiddag i Vildbjerg med kickoff kl. 08.50 mod Dalum.
Og det endda i en stærkt besat U 9 1-række med masser af stærke modstandere hele vejen igennem turneringen.

Det så ellers ikke for godt ud ved pausen i søndagens U 9-finale hos drengene. Modstanderne fra fynske Dalum førte 1-0, og fynboerne førte også 3-0 i hjørnespark, hvilket kunne blive afgørende i tilfælde af uafgjort.
Men SIF-gutterne ville det anderledes.

På en kanonindsats i anden halvleg fik de kampen til at slå en kolbøtte til egen fordel. Dels blev udligningen til 1-1 sat ind, men SIF-mandskabet fik også tilkæmpet sig fem hjørnespark, så der ved slutsignalet stod 5-3 i hjørnespark i SIF-favør.
Og da U 9-drenge 1-finalen sluttede 1-1, så vandt SIF-mandskabet guldmedaljerne på reglen om flest hjørnespark.
SIF-spillerne fightede virkelig igennem i anden halvleg, og det blev krydret med flot spil.

Følgende spillere var med til at sikre U 9-drenge guldmedaljer i U 9 1-rækken, hvor der spilles fem-mandsfodbold: Mads Christiansen, Magnus Bjerregaard, Asger Frederiksen, Tobias Hartung, Hjalte Villadsen, Sigurd Rasmussen og Mads Andersen. Træner-trioen var Dennis Nøhr Jepsen, Bjørn Christiansern og Carsten Frederiksen.

U 9-pigerne fra SIF Fodbold var også i en A-finale søndag formiddag.
Den kamp vandt Thisted FC 2-0, men stærkt gået af U 9-pigerne at nå helt frem til A-finalen takket være en fornem indsats under Vildbjerg Cup 2016.

U 13-drengene (SIF 2) havde også en mulighed for at blive det fjerde SIF-hold i en A-finale under søndagens afsluttende kampe i Vildbjerg, men i semifinalen måtte SIF-mandskabet indkassere et 0-3-nederlag mod et effektivt spillende mandskab fra Gentofte/Vangede.
Den stod derfor på bronzekamp for SIF 2 hos U 13-drengene med kickoff kl. 10.20 mod KB 2, og den kamp vandt KB 2 1-0 - men samlet en imponerende og fornem indsats af SIF 2 under Vildbjerg Cup 2016.

I Dominus Cup - B-slutspillet - var U 12-drengene fra SIF Fodbold i semifinalen søndag formiddag. Her blev det til et 0-1-nederlag mod Nykøbing Mors.
U 12-pigerne var i B-finalen mod Ølstykke FC, der sejrede 2-1 i den slutkamp.
Endelig var U 18-pigerne fra SIF Fodbold i finalen i deres Dominus Cup. Modstanderen var amerikanske Lake Normann Eclipse, og amerikanerne vandt den finale 2-1 efter straffesparkskonkurrence.