Sejr og oprykning til U17-pigerne

image
DJ
09. september 2024 kl. 15:03
OPRYKNINGSFESTEN blev ført ud i livet, selvom faren var for at jeg havde JINXET det hele, så gik den og så skal der lyde tak til forældreråds damerne for at købe et par flasker "pagne" og lidt konfettiskud, som fortjent blev fyret af efter kampen foran de mange fremmødte MatchDay deltagere og der skal også lyde en kæmpe tak til de mange fremmødte af pigernes fans i dag. U17 pigerne vandt topkampen Lørdag på Støvring Stadion mod Hadsund Boldklub og dermed vinder Støvring Pigerne Liga 2.

MANGE TAK, for alles store opbakning i dag, det var en fornøjelse og hvor er jeg MEGA stolt af alle truppens piger som alle bidrager til at denne flotte puljevinder titel og oprykning igen kan fejres og tilskrives pigerne og trænernes CV. Vi er jo frivilligt rykket ned i Liga 2, efter at have mistet 11 piger til Efterskole, men alligevel viser den nye trup sammensætning at vi har et flot højt niveau. Men som lovet pigerne tager vi ikke turen op i Liga 1, selvom vi trænere godt kunne leve med det, så lytter vi til pigerne og vil mandag skrive til DBU at vi ønsker at blive nede i Liga 2 og spille resten af efteråret.

NU til omkring kampen og i første halvleg, så starter vi med lyn og torden og i det første minut der smadrer Grønne sit bedste mål EVER i kassen til 1-0. De efterfølgende minutter, der burde vi allerede lukke kampen, men som skrevet maaaaaaange gange før, så brænder vi på det skammeligste. Hadsund får udlignet og de har i første halvleg to andre muligheder men dem tager venligst udlånte Tulle fra U15 sig af, Tulle kunne hjælpe med at stå i de første 40, hvorefter hun skulle haste til Bane 6 og stå for eget U15 hold, så 1,5 kamp til Tulle i dag =SEJT og tak for hjælpen. Vi ser Signe score køligt til 2-1 som er stillingen ved pausen og her må Signe se sig placeret i målet som Keeper, hvilket Signe i øvrigt gør til perfektion, nå ja ja, hun har også en af de stille dage på kontoret.

Anden halvleg blev dog en GIGA Støvring IF-dominans og de chancer der blev brændt i første halvleg, de blev til gengæld udnyttet perfekt i anden halvleg, og kort inde i de sidste 40 minutter har Laura scoret to mål og lukket kampen med stillingen til 4-1 og noget koldhøgen siger jeg til forældrene på sidelinjen at vi fejrer sejren oppe ved terrassen efter kampen og det med hele 35 minutter tilbage. Men jeg fik heldigvis ret, vi sejrer usvigeligt sikkert og der kan ikke være diskussion om at vi er de retsmæssige vindere af puljen med den sejrs-kampagne vi har været igennem og i dag en kæmpe sejr på 7-1.